Κώστας Τζαβάρας: “Η πιο συνταρακτική αποκάλυψη της διακυβέρνησης Παπανδρέου

Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2010
“Η πιο συνταρακτική αποκάλυψη της διακυβέρνησης Παπανδρέου είναι οι πρόσφατες δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής ʼμυνας Πάνου Μπεγλίτη” δήλωσε  στο Antinews o κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Κώστας Τζαβάρας.

Σύμφωνα με τον κ. Τζαβάρα ο υπουργός Δικαιοσυνης και ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, οφείλουν να διατάξουν πάραυτα επείγουσα προκαταρκτική εξέταση για να δισπιστωθεί ποιοί ήταν εκείνοι που σύμφωνα με τις δηλώσεις του κ. Μπεγλίτη “έκαναν περιουσίες και πολιτικές καριέρες απο τους εξοπλισμούς”

Μετά την ετυμηγορία του αντιπροέδρου της κυβέρνησης κ. Θόδωρου Πάγκαλου ότι μία από τις αιτίες για την οικονομική χρεοκοπία της χώρας είναι ότι πολιτικοί και πολίτες «όλοι μαζί φάγαμε τα λεφτά», άλλο ένα μέλος της κυβέρνησης πυροδοτεί τη δημόσια συζήτηση και αποδίδει τη διασπάθιση του δημοσίου χρήματος και στις περιττές αγορές πανάκριβων οπλικών συστημάτων,συγκεκριμένα

Ο κ. Μπεγλίτης είπε μεταξύ άλλων με το πρόσχημα της τουρκικής απειλής (!) στήθηκε ένα πάρτι στο χώρο των αμυντικών εξοπλισμών και ορισμένοι έφτιαξαν περιουσίες, ενδεχομένως και πολιτικές καριέρες (!) και πρόσθεσε: «Είμαστε ευτυχώς ή δυστυχώς μια μικρή χώρα που γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας….γύρω από τους αμυντικούς εξοπλισμούς φτιάχτηκαν περιουσίες, ενδεχομένως και πολιτικές καριέρες…και αυτά πρέπει να τα πούμε».

Μάλιστα ο αναπληρωτής υπουργός ʼμυνας υποστήριξε ότι από τις αγορές όπλων δεν υπήρξαν μετρήσιμα οφέλη, «με αποτέλεσμα να δαπανούμε πόρους εθνικούς για κάτι, το οποίο δεν είχε ανταπόκριση επιχειρησιακή ή αμυντική». Γι αυτό το λόγο  επισήμανε ο κ. Τζαβάρας  ο πρέπει να παρέμβει  ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου

Facebook Twitter Flickr Youtube Rss
Created by e-dinet