Κώστας Τζαβάρας: Οι ικανοί και έντιμοι πολιτικοί στέκονται όρθιοι απέναντι σε όλα τα φαινόμενα διαφθοράς

Δευτέρα, 07 Φεβρουαρίου 2011

Τη Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011, πραγματοποίησε εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας η ΝΟΔΕ της Νέας Δημοκρατίας Καστοριάς , στην οποία παραβρέθηκε ο υπεύθυνος του τομέα πολιτικής ευθύνης Κώστας Τζαβάρας,  εκπροσωπώντας τη Νέα Δημοκρατία.

Μετά τον πρόλογο του Προέδρου κ. Καραμανίδη, τον λόγο έλαβε ο Βουλευτής του Νομού κ. Ζήσης Τζηκαλάγιας, ο οποίος αφού εκθείασε τις πολιτικές αρετές του προσκεκλημένου ομιλητή, επισήμανε τα αισθήματα ικανοποίησης που προκάλεσε στους πολίτες, η θαρραλέα πρόσφατα στάση του Κώστα Τζαβάρα, απέναντι στους διαπλεκόμενους εκπροσώπους των Αθηναϊκών Μέσων Ενημέρωσης.

Δεν παρέλειψε να τονίσει πως παρόμοια φαινόμενα ανθούν και στην Καστοριά, όπου κάποιοι όχι μόνο παραπληροφορούν και παραποιούν την γνήσια ενημέρωση, αλλά λοιδορούν και χλευάζουν όσους έντιμα αντιστέκονται στον ευτελισμό του δημόσιου βίου.

Στη συνέχεια, το λόγο έλαβε ο κ.  Τζαβάρας , ο οποίος από την αρχή ξεκαθάρισε πως οι ικανοί και έντιμοι πολιτικοί στέκονται όρθιοι απέναντι σε όλα τα φαινόμενα διαφθοράς και κατάπτωσης της πολιτικής ζωής. Κάλεσε τους πολίτες να εμπιστεύονται τους πολιτικούς, ιδιαίτερα της επαρχίας και αυτούς που αναδείχτηκαν μέσα από την ζωή, την εργασία και την κοινωνία και , πως το πολίτευμα της Δημοκρατίας είναι το καλύτερο και γι’ αυτό πρέπει να την προασπίζουμε από τους υπονομευτές της.

Τέλος, ο κ. Τζαβάρας, απέδειξε με ατράνταχτα επιχειρήματα πως η πολιτική εξαπάτηση της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ έχει αποκαλυφθεί και πως σύντομα ο ελληνικός λαός θα εμπιστευτεί ξανά τη Νέα Δημοκρατία ως κυβέρνηση και τον Αντώνη Σαμαρά ως Πρωθυπουργό

Facebook Twitter Flickr Youtube Rss
Created by e-dinet