Κώστας Τζαβάρας: Σφοδρή κριτική σε κυβέρνηση-ΜΜΕ ,σε εκδήλωση της ΝΟΔΕ Κοζάνης

Σάββατο, 05 Φεβρουαρίου 2011

Στον ετήσιο χορό που διοργάνωσε η ΝΟΔΕ Κοζάνης , συνοδεύτηκε κι από τη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, που έγινε το βράδυ του Σαββάτου στη «Γέφυρα» , όπου παραβρέθηκε ο υπεύθυνος του τομέα πολιτικής ευθύνης Δικαιοσύνης Κώστας Τζαβάρας , εκπροσωπώντας τη ΝΔ , ο οποίος ήταν κεντρικός ομιλητής και αναφέρθηκε σε θέματα της επικαιρότητας, ασκώντας σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ για την πολιτική της και ειδικότερα στην οικονομία.

Παρουσία δεκάδων κόσμου και σχεδόν σύσσωμης της τοπικής Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Τζαβάρας εξέφρασε την πεποίθηση πως σύντομα το κόμμα της ΝΔ θα επανέλθει στην εξουσία, ενώ εξαπέλυσε μύδρους κατά των ΜΜΕ της χώρας, υποστηρίζοντας πως ευθύνονται εν πολλοίς για τη σημερινή εικόνα της χώρας

Όταν, τον Δεκέμβριο του 2009 , ανέφερε  ο κ. Τζαβάρας, στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς έλεγε πως το μνημόνιο είναι μια σύμβαση-απάτη που θα συσσωρεύσει πολλά δεινά, δεν πιστεύαμε πως δυστυχώς θα επιβεβαιωθεί τόσο σύντομα»,

Μιλώντας στη συνέχεια για την κρίση στην αγορά, τα χιλιάδες «λουκέτα» και την ανεργία. Μεγάλο μερίδιο ευθύνης για τη σημερινή κατάσταση απέδωσε στα κεντρικά ΜΜΕ και στα «δελτία των οκτώ», κατηγορώντας μεγάλα συμφέροντα όπως αποκρύπτουν από τους πολίτες την πραγματική κατάσταση που βιώνει η χώρα και διαμορφώνουν τις ειδήσεις.

Ο κ. Τζαβάρας κατηγόρησε επίσης την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ πως αυξάνει συνεχώς το δημόσιο χρέος της χώρας, κάνοντας αναδρομή και στη δεκαετία του 1980, ενώ ζήτησε από την κυβέρνηση «αλλαγή πορείας» και δράσεις στον τομέα της Ανάπτυξης.

Τέλος, ζήτησε από όλα τα στελέχη του κόμματος να συνεχίζουν ακόμη πιο δυναμικά το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και τον πρόεδρο Αντώνη Σαμαρά, κλείνοντας την ομιλία του με την αισιοδοξία για την επάνοδο στην εξουσία.


.

Facebook Twitter Flickr Youtube Rss
Created by e-dinet