Κώστας Τζαβάρς: Τα blogs έχουν ανοίξει μια μεγάλη πύλη στην αλήθεια κι αυτή πρέπει να αναζητήσετε.»

Κυριακή, 30 Ιανουαρίου 2011

O βουλευτής και υπεύθυνος του τομέα πολιτικής ευθύνης Δικαιοσύνης της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Τζαβάρας , βρέθηκε στην Κεφαλονιά το Σάββατο 29/1/2011 για την κοπή της πίτας της ΝΟΔΕ. Η ομιλία του στην εκδήλωση ήταν ευχάριστη έκπληξη , καθώς με την αμεσότητα και το χιούμορ του σκόρπισε κέφι και ελπίδα  σε όλους τους παρευρισκόμενους .

Στην ομιλία του ο κ. Τζαβάρας ανέπτυξε με κατανοητό τρόπο, τα επιχειρήματα της Νέας Δημοκρατίας για το Μνημόνιο και τις διεξόδους ελπίδας  που δίνουν οι προτάσεις του κόμματος. Αναφέρθηκε στο ρόλο των συμβατικών μέσων ενημέρωσης, των ελεγχόμενων ειδήσεων μεγάλων καναλιών, την προσπάθεια παραποίησης των  θέσεων ,προτάσεων και πρωτοβουλιών  του κόμματος , αλλα κυρίως μαυρίζουν την ψυχή του Ελληνα με τα φαντάσματα της κρίσης, χωρίς να δίνουν ελπίδα και διέξοδο στο λαό  .

Έκπληξη αποτέλεσαν οι παραινέσεις του κ. Τζαβάρα ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά : εαν θέλετε σωστή ενημέρωση, θα την βρείτε στα blogs και στις ηλεκτρονικές εφημερίδες των πολιτών..... Τα blogs έχουν ανοίξει μια μεγάλη πύλη στην αλήθεια κι αυτή πρέπει να αναζητήσετε.»

Συνεχίζοντας τόνισε , ότι το πέρασμα από την μηντιόσφαιρα στην μπλογκόσφαιρα θα σηματοδοτήσει ένα νέο δημοκρατικό σύστημα ενημέρωσης που θα αποδυναμώσει το σύστημα της κατεστημένης και επιλεκτικής ενημέρωσης που στηρίζουν τα μέσα της διατεταγμένης δημοσιογραφίας. Τα μπλογκς στέλνουν μήνυμα αντίστασης στις δοτές εξουσίες…Η Νέα Δημοκρατία, δίνει μεγάλη βάση στο ρόλο των Blogs για την ενημέρωση των πολιτών, και αυτό θα αποδειχθεί  περισσότερο στο επόμενο διάστημα ».


Facebook Twitter Flickr Youtube Rss
Created by e-dinet