Κώστας Τζαβάρας: Την Πέμπτη 1η Οκτωβρίου 2009 η κεντρική Ομιλία στο ξενοδοχείο «ΙΟΝΙΟΝ» στον Πύργο

Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2009

Αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον θα προκαλέσει η κεντρική ομιλία του Βουλευτή της Ν.Δ κ. Κώστα Τζαβάρα, που θα γίνει την Πέμπτη 1η Οκτωβρίου 2009 και ώρα 7:30 μ.μ   στο ξενοδοχείο «ΙΟΝΙΟΝ» στον Πύργο και αναμένεται να την παρακολουθήσουν φορείς , στελέχη της ΝΔ , πολιτικοί παράγοντες του τόπου, μέλη της τοπικής Αυτοδιοίκησης και εκατοντάδες φίλοι του κ. Τζαβάρα από ολόκληρο το νομό.

Κατά την   εκδήλωση αυτή ο κ. Τζαβάρας θα αναφερθεί στο μεγάλο Κυβερνητικό έργο , στην αποτελεσματική εφαρμογή του σχεδίου που περιόρισε της συνέπειες της κρίσης, στο ρεαλιστικό , εφαρμόσιμο και αξιόπιστο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας που εγγυάται περαιτέρω προοπτική και ανάπτυξη και αγγίζει πραγματικά  όλες τις κοινωνικές ομάδες και κάθε Έλληνα «νοικοκύρη» κ.λ.π. , ενώ  θα κάνει εκτενή αναφορά για την  ανάπτυξη της    Ηλείας  και τις ευεργετικές συνέπειες για τους κατοίκους   της.

Ωστόσο με γλώσσα σκληρή και ξάστερη σκοπεύει να μιλήσει ο κ. Τζαβάρας στους Ηλείους πολίτες ,για τις ανεύθυνες και κούφιες υποσχέσεις που μοιράζει το ΠΑΣΟΚ μόνο και μόνο για την κατάκτηση της εξουσίας , καθώς και για τη στάση  που επέδειξαν μέσα κι έξω από τη βουλή για τα μεγάλα ζητήματα και τις αντιφατικές τους συμπεριφορές .

ʼλλωστε ο λόγος και οι θέσεις του κ. Τζαβάρα στις Κοινοβουλετικές και εξεταστικές επιτροπες, οι εύστοχες και τεκμηριωμένες παρεμβάσεις του μέσα κι έξω από τη βουλή , πάντα προκαλούν μεγάλο πολιτικό  ενδιαφέρον καθώς έχουν απήχηση σε όλες τις πτέρυγες της βουλής και δικαίως εισπράττει το χειροκρότημα και τα ευμενή σχόλια από όλους τους συναδέλφους του βουλευτές , γι αυτό ο κ. Τζαβάρας χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης και από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό τον κ.Κώστα  Καραμανλή.

Facebook Twitter Flickr Youtube Rss
Created by e-dinet