Κώστας Τζαβάρας : Εισπράττει καθημερινά τη συμπαραστάση του κόσμου

Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2009

Στα πλαίσια των καθημερινών προεκλογικών επισκέψεων του κ. Τζαβάρα στα δημοτικά διαμερίσματα της Ηλείας , για την ανάλυση του Κυβερνητικού έργου και την περαιτέρω εφαρμογή του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας, εισπράττει με κάθε τρόπο την αγάπη των ανθρώπων της υπαίθρου , που εκφράζουν τη συμπαράσταση και τη στήριξη τους στο πρόσωπο του  κ. Τζαβάρα για τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009 .

Είναι γεγονός ότι οι κάτοικοι της υπαίθρου αλλά και οι Ηλείοι γενικότερα δεν έχασαν το φιλότιμο τους , δεν ξεχνούν τους ανθρώπους που τους στήριξαν τις δύσκολες ώρες που πέρασαν μετά τις πρωτόγνωρες καταστροφές  που βίωσε ο τόπος . 

Δεν ξεχνούν  εκείνους που νοιάστηκαν για τις άμεσες ανάγκες τους , τους αγώνες του κ. Τζαβάρα για τις αποζημιώσεις τους , για τα σπίτια που καταστράφηκαν , για τις οικογένειες που ξεκληρίστηκαν , για την αγροτική παραγωγή που χάθηκε , για την απώλεια εισοδημάτων , για τα αγροτικά μηχανήματα που κάηκαν , τις μικρές βιοτεχνίες ,τις δράσεις για την αποκατάσταση των ζημιών, αλλά και για τις αναγκαίες υποδομές που απαιτήθηκαν , τα έργα αντιπλημμυρικής προστασίας ,τις πρωτοβουλίες για τις  περιβαλλοντικές επιπτώσεις  κ.λ.π

Δεν ξεχνούν τη  διεκδίκηση του κ. Τζαβάρα για  μόνιμη εγκατάσταση του ΕΛΓΑ στην Ηλεία , ο οποίος μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις δε δίστασε   και  μάλιστα συγκρούστηκε με εκείνους που επιχείρησαν να προκαλέσουν αλλοίωση του ύψους συγκεκριμένων  αγροτικών  αποζημιώσεων .

Οι  φορείς  , οι παράγοντες της Τοπικής  Αυτοδιοίκησης , αλλά και οι κάτοικοι της Ηλείας δεν  ξεχνούν την  άμεση και καθημερινή επικοινωνία  που  είχαν με τον κ. Τζαβάρα  και  τη  συμπαρασταση που επέδειξε τις  δύσκολες  εκείνες μέρες , αλλά και σε όλη τη διάρκεια της βουλευτικής του θητείας  , άλλωστε δεν είναι τυχαία  η εκτίμηση που τρέφουν στο πρόσωπο του και   παράγοντες διαφορετικών πολιτικών πεποιθήσεων .

Κανείς δεν αγνοεί    τις καταλυτικές παρεμβάσεις του κ. Τζαβάρα  στη βούλή , που  μάλιστα αναγνωρίστηκαν από όλες τις πτέρυγες (καταγραφές video) και τις συνεργασίες του με τους κορυφαίους υπουργούς της Κυβέρνησης  και τους επικεφαλής των οργανισμών,  για την επίτευξη των βέλτιστων λύσεων για τον τόπο και την κοινωνία  .

Έτσι δικαιολογούνται οι εκδήλώσεις αγάπης και συμπαράστασης του κόσμου για τον προεκλογικό αγώνα του κ. Τζαβάρα . Η εκφρασμένη βούληση των κατοίκων της Ηλείας έχει καταγραφεί πλέον θετικά και απομένει η επιβεβαίωση των εκλογών της 4ης Οκτωβρίου, όπου με την  προτίμηση τους  και την ΨΗΦΟ  τους  στον κ. Τζαβάρα  θα λάβει επάξια  την εντολή αντιπροσώπευσης του λαού της Ηλείας στο  Ελληνικό Κοινοβούλιο

 

Facebook Twitter Flickr Youtube Rss
Created by e-dinet