Κώστας Τζαβάρας: Η ψήφος των ομογενών δεν εισάγει καινά δαιμόνια

Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2009
O κ. Τζαβάρας από την Αυστραλία όπου βρίσκεται ως μέλος της διακομματικής αντιπροσωπείας του Ελληνικού Κοινοβουλίου , δήλωσε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη του , ότι το νομοσχέδιο που θα φέρει η Νέα Δημοκρατία, για την ψήφο των Ελλήνων εκτός των συνόρων της ελληνικής επικράτειας δεν «εισάγει καινά δαιμόνια»

Όπως εξήγησε, όλοι οι Έλληνες πολίτες, που έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα και είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους, όταν βρίσκονται στην Ελλάδα έχουν δικαίωμα να ψηφίζουν.Το κυβερνητικό νομοσχέδιο, λοιπόν, δίνει τη δυνατότητα στους ομογενείς να ψηφίζουν και από τους τόπους μόνιμης κατοικίας τους.

Με την ιδιότητα του βουλευτή Ηλείας, ο κ. Τζαβάρας, απάντησε σε ερώτημα για τον τρόπο διάθεσης των χρημάτων της ομογένειας για τους πυροπαθείς.

"Ως βουλευτής Ηλείας, σας διαβεβαιώνω, ότι τα χρήματα που προσέφερε ο ελληνισμός της Αυστραλίας για την ενίσχυση των πυροπαθών διατίθενται για τις ανάγκες των συνανθρώπων μας που έπληξε η πύρινη λαίλαπα.. Μην ανησυχείτε καθόλου", είπε ο κ. Τζαβάρας.
Facebook Twitter Flickr Youtube Rss
Created by e-dinet