Κώστας Τζαβάρας: Εντονη διαμαρτυρία για λανθασμένα τουριστικά έντυπα σχετικά με τη Νέδα

Τετάρτη, 15 Απριλίου 2009

Την έντονη διαμαρτυρία του προς τον Υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης εκφράζει με επιστολή που έστειλε προς τον κ. Μαρκόπουλο, ο  βουλευτής Κώστας Τζαβάρας σχετικά με τα διαφημιστικά έντυπα του ΕΟΤ βάσει των οποίων καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επισκεφθούν το Νομό Μεσσηνίας και να θαυμάσουν από κοντά τους όμορφους καταρράκτες του ποταμού Νέδα.

Οπως τόνισε μάλιστα ο κ. Τζαβάρας μιλώντας με πολίτες του Νομού μας, μετά την ανεπιτυχή μέχρι τώρα προσπάθεια των Μεσσηνίων να… εντάξουν στα γεωγραφικά τους όρια το Ναό του Επικ. Απόλλωνα, επιχειρούν τώρα να θεωρήσουν τους καταρράκτες και την εξαιρετική διαδρομή στη Νέδα ως δική τους τουριστική περιοχή και μάλιστα συνεπικουρούμενοι από τον Οργανισμό του ΕΟΤ.

Ουδέν όμως αναληθέστερο από αυτό που υποστηρίζεται στα διαφημιστικά έντυπα, όπως εξηγεί και στον υπουργό Τουρισμού ο κ. Τζαβάρας και συμπλήρωσε ξεκαθαρίζοντας τα εξής:

Είναι γεγονός ότι ο π ο τ α μ ό ς της Νέδα αποτελεί το φυσικό σύνορο μεταξύ Ηλείας και Μεσσηνίας. Οι καταρράκτες του όμως και το γνωστό φαράγγι όπου συνήθως διοργανώνονται οι εκδρομές από τους Συλλόγους και τα τουριστικά γκρουπ βρίσκονται στην πλευρά της Ηλείας και όχι στο γειτονικό νομό όπως εντέχνως οι Μεσσήνιοι αφήνουν να εννοηθεί και ο ΕΟΤ προβάλει.

Κατόπιν τούτου ο κ. Τζαβάρας, ζητά την αποκατάσταση των πραγμάτων και την απόσυρση του εντύπου με το ψευδές περιεχόμενο που δημιουργεί εντελώς λανθασμένες εντυπώσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα…

Facebook Twitter Flickr Youtube Rss
Created by e-dinet