Κώστας Τζαβάρας: Σήμερα η Ομιλία στη συνέστιαση Φίλων στην Ανδραβίδα

Σάββατο, 07 Μαρτίου 2009

Σήμερα Σάββατο και ώρα 8.00 το απόγευμα ο βουλευτής Ηλείας κ. Κώστας Τζαβάρας θα πραγματοποιήσει την ομιλία του για τα πέντε χρόνια διακυβέρνησης της χώρας από τον Κώστα Καραμανλή και τη ΝΔ. στο κέντρο «ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ» (επί της Ε.Ο Πύργου – Πατρών) στο ύψος της Ανδραβίδας.

Η ομιλία του κ. Τζαβάρα θα γίνει στο πλαίσιο της συνεστίασης που διοργανώνουν φίλοι του βουλευτή από την περιοχή του Ηλειακού Κάμπου και θα δώσει εκτός των άλλων μια πολύ καλή ευκαιρία να συζητηθούν διάφορα θέματα που απασχολούν τον τόπο.

Στην εκδήλωση εξάλλου αναμένεται να εκφρασθεί η στήριξη στον Ηλείο πολιτικό και η εκτίμηση των κατοίκων του Νομού στο πρόσωπό του με δεδομένο το σημαντικό έργο που έχει μέχρι τώρα στο κοινοβουλευτικό και το ευρύτερο πολιτικό πεδίο.

Ο Κώστας Τζαβάρας όπως είναι ήδη γνωστό θα αναπτύξει το θέμα: «7 Μαρτίου 2004-7 Μαρτίου 2009: Πέντε χρόνια κυβέρνησης της Ν.Δ. – Δέκα βήματα προόδου στην κοινωνία, την οικονομία, τον πολιτισμό».

Η ομάδα φίλων του βουλευτή καλεί τους πολίτες που εκτιμούν τη δύναμη του πολιτικού του λόγου, την πλούσια κοινοβουλευτική του δράση και την ασυμβίβαστη μαχητικότητά του για την Ηλεία, να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Facebook Twitter Flickr Youtube Rss
Created by e-dinet