Κώστας Τζαβάρας: Ομιλία στην Ανδραβίδα για τα πέντε χρόνια διακυβέρνησης της ΝΔ

Πέμπτη, 05 Μαρτίου 2009

Τον άνθρωπο και τον πολιτικό, που συνεπής στις δεσμεύσεις του, δίνει καθημερινά τη «μάχη» για τον τόπο και τους συμπατριώτες του και εξακολουθεί να αγωνίζεται για την Ηλεία της εξέλιξης και της ανάπτυξης, το βουλευτή Κώστα Τζαβάρα, θα τιμήσουν οι πολιτικοί του φίλοι στην Ανδραβίδα σε συνεστίαση που διοργανώνουν το Σάββατο 7 Μαρτίου 2009 στις 8 μ.μ. στο κέντρο «ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ».

Στην εκδήλωση καλούνται να συμμετάσχουν και να δώσουν το δυναμικό τους παρών οι πολιτικοί φίλοι του κ. Τζαβάρα , από την ευρύτερη περιοχή του Ηλειακού Κάμπου, όπως και όλα τα μέλη ή στελέχη του κόμματος από την ίδια περιοχή.

Στο πλαίσιο της ανωτέρω εκδήλωσης ο Κώστας Τζαβάρας, θα μιλήσει με θέμα: «7 Μαρτίου 2004 – 7 Μαρτίου 2009: Πέντε χρόνια κυβέρνησης της Ν.Δ.» και θα αναπτύξει τα δέκα πιο σημαντικά βήματα που έγιναν σε αυτό το χρονικό διάστημα, για τις αλλαγές, στην κοινωνία , την οικονομία, τον πολιτισμό.

Η ομιλία του κ. Τζαβάρα αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ενώ η συνεστίαση, συμπίπτει ακριβώς με τη συμπλήρωση των πέντε χρόνων διακυβέρνησης της χώρας, από τη Ν.Δ. και τον Κώστα Καραμανλή.


Η πρωτοβουλία δε, των πολιτικών φίλων του βουλευτή, αποτελεί ένα ξεχωριστό δείγμα αναγνώρισης προς τον ίδιον για την πρώτη και απολύτως  επιτυχημένη κοινοβουλευτική του θητεία, η οποία συνδυάζεται μέχρι τώρα, με τις παρεμβάσεις του για τα σοβαρά θέματα του Νομού, τη διαρκή του επικοινωνία με τους πολίτες και τον κοινωνικό ιστό του τόπου μας, την εγρήγορσή του για την άμεση αντιμετώπιση προβλημάτων αλλά και με το ουσιαστικό έργο στη βουλή που είχε ως αποκορύφωμα την παρουσία του στην εξεταστική επιτροπή για την υπόθεση του Βατοπεδίου.

Facebook Twitter Flickr Youtube Rss
Created by e-dinet