Κώστας Τζαβάρας: Στις 7 Μαρτίου 2009 εκδήλωση για τα 5 χρόνια διακυβέρνησης Ν.Δ.

Κυριακή, 08 Φεβρουαρίου 2009

Μεγάλη πολιτική εκδήλωση για τα πέντε χρόνια διακυβέρνησης της χώρας από τη Ν.Δ. θα διοργανώσει το Σάββατο 7 Μαρτίου στο κέντρο «Διαμαντής» της Ανδραβίδας ο βουλευτής Ηλείας κ. Κώστας Τζαβάρας.

Ο κ. Τζαβάρας, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των πέντε χρόνων την ίδια ημέρα της εκδήλωσης, θα κάνει εκτενή αναφορά στα βασικά ζητήματα που αντιμετωπίστηκαν σε συνδυασμό και με τα θέματα που αποτέλεσαν προτεραιότητα για το Νομό.

Την πραγματοποίηση της εκδήλωσης, ανακοίνωσε ο ίδιος στη συγκέντρωση στελεχών και πολιτικών του φίλων στο δήμο Σκιλλούντος η οποία έγινε μέσα σε συγκινητικό και ιδιαιτέρως φιλικό κλίμα συμπαράστασης και στήριξης του Ηλείου βουλευτή.

Χαρακτηρίστηκε μάλιστα ως πολύ θετική η κίνησή του, και με αυτό τον τρόπο ο κ. Τζαβάρας, έδειξε ότι δεν ξέχασε τους συμπατριώτες του, αλλά αντιθέτως, είναι μαζί τους, ανταλλάσσει απόψεις και κυρίως αισθάνεται το καθήκον και την υποχρέωση, να τους ενημερώνει άμεσα για την πολιτική – κοινοβουλευτική του δραστηριότητα.

Ο ίδιος εξάλλου, τους ευχαρίστησε για την προχθεσινή συγκέντρωση και προθυμοποιήθηκε να δώσει απαντήσεις και να συζητήσει οποιοδήποτε θέμα απα- σχολεί σήμερα την Ηλεία, αναγνωρίζοντας ότι τα προβλήματα είναι ακόμη πολλά και χρειάζεται διαρκής πίεση και ενασχόληση για την επίλυσή τους.

Facebook Twitter Flickr Youtube Rss
Created by e-dinet