ΚώσταςΤζαβάρας: Εκφράζω την αγανάκτηση μου για τις κομματικές προκαταλήψεις της Ν.Α. Ηλείας

Κυριακή, 07 Δεκεμβρίου 2008

«Χθες, αναγκάστηκα να αποχωρήσω από τη σύσκεψη που είχε οργανωθεί με πρωτοβουλία της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ηλείας με σκοπό τη συζήτηση θεμάτων που αφορούν την στρατηγική της ανάπτυξης του Νομού Ηλείας για τα έτη 2009-2010

 Aφού διαπίστωσα με λύπη μου ότι δεν υπήρχε από μέρους του κ. Νομάρχη, του προέδρου της ΤΕΔΚ και των βουλευτών της αντιπολίτευσης, η πρόθεση για μία ειλικρινή διαβούλευση και συνεννόηση στα μείζονα ζητήματα- προβλήματα του νομού μας. Εκφράζω δημοσίως την αγανάκτησή μου, γιατί με το πρόσχημα της σύγκλησης του ‘δήθεν θεσμικού μετώπου’ του νομού, η Ν.Α. Ηλείας επιχειρεί να υποτάξει το παρόν και το μέλλον του τόπου σε ιδεολογικές και κομματικές προκαταλήψεις.

Σ’ αυτού του είδους τις μεθοδεύσεις θα αντισταθώ, γιατί υπονο- μεύουν την πορεία του τόπου και πολώνουν σε κομματική αντιπαράθεση, συζητήσεις που πρέπει να έχουν ως ζητούμενο την κοινή δράση για την αντιμετώπιση των δυσκολιών που έχουν προκύψει από τις πυρκαγιές του Αυγούστου του 2007 και ήδη επιδεινώνονται από τις επιπτώσεις της παγκόσμιας οικονομικής κρίσηςΟ τόπος, χρειάζεται σ’ αυτές τις κρίσιμες ώρες, πολιτικούς ικανούς, να επιδείξουν υπευθυνότητα και σοβαρότητα.

 Επειδή φαίνεται ότι η δημοσκοπική ευφορία που έχει καταλάβει τις τάξεις του ΠΑΣΟΚ προκαλεί με επεισόδια σαν το χθεσινό στην τοπική πολιτική σκηνή την οποία επιχειρεί να καταστήσει ευάλωτη στις χωρίς ουσιαστικό αντίκρισμα κοινοτοπίες και γενικότητες, για ένα καλύτερο μέλλον που προετοιμάζεται δήθεν από την Αναπτυξιακή Ηλείας της Ν.Α.

 Σχετικά τέλος, με την τοποθέτηση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ.Κουτσούκου, ότι δήθεν οι βουλευτές της Ν.Δ. είναι ‘δισυπόστατοι’ και άλλα ισχυρίζονται εντός του νομού και άλλα υπο-στηρίζουν εντός του Κοινοβουλίου, δηλώνω ότι αποδέχομαι τη συγκεκριμένη αιχμή ως αφορμή για λογοδοσία ενώπιον του Ηλειακού λαού, της παρουσίας μου και της δράσης μου στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και θα δώσω Συνέντευξη Τύπου σήμερα Κυριακή, για να απαντήσω στην πρόκληση αυτή, περί της ποιότητας και της αποτελεσματικότητας της προτάσεως νόμου που κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ στη Βουλή, για δήθεν ανασυγκρότηση και ανάπτυξη των πυρόπληκτων περιοχών».

Facebook Twitter Flickr Youtube Rss
Created by e-dinet