Ο Κώστας Τζαβάρας εκφράζει την ικανοποίηση του για την λειτουργία Νοσοκομείου Κρεστένων . "ΠΑΤΡΙΣ"

Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2007

ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ  

Το Νοσοκομείο Κρεστένων όχι μόνο δεν θα αδρανοποιηθεί και δεν θα κλείσει αλλά αντιθέτως θα υποστηριχθεί και θα λειτουργήσει στην βάση μιας σωστής υγειονομικής περίθαλψης.

Αυτό δήλωσε χθες ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. κ. Κώστας Τζαβάρας εκφράζοντας την ικανοποίηση του, γιατί στην κατεύθυνση αυτή κινήθηκαν οι ανακοινώσεις του Υφυπουργού Υγείας Αθανασίου Γιαννόπουλου.
Η πολιτεία - είπε ο κ. Τζαβάρας - αντιλαμβάνεται την χρησιμότητα του και είμαι πεπεισμένος ότι θα δρομολογήσει τις διαδικασίες που απαιτούνται στοχεύοντας στην αναβάθμιση του και στην καλύτερη εξυπηρέτηση των Ηλείων πολιτών.
Είναι γεγονός, πρόσθεσε ο υποψήφιος βουλευτής, ότι υπάρχουν αρκετά προβλήματα, για τα οποία οι εργαζόμενοι και οι φορείς της περιοχής δικαιολογημένα επιζητούν εδώ και πάρα πολύ καιρό λύσεις. Η επίσκεψη ωστόσο του Υφ. Υγείας έδωσε χθες το στίγμα της υπεύθυνης αντιμετώπισης τους και της αισιοδοξίας ότι η κατάσταση της σημερινής εικόνας θα ανατραπεί και θα μπορέσουν να βελτιωθούν οι συνθήκες λειτουργίας.

Και συνεχίζοντας ο κ. Τζαβάρας, επισημαίνοντας το σημαντικό ρόλο του νοσηλευτικού ιδρύματος για το νότιο τμήμα της Ηλείας, συμπλήρωσε: «Με βάση την γεωγραφική θέση και τα στατιστικά στοιχεία της κίνησης του διαπιστώνεται ευλόγως η ανάγκη της ενίσχυσης του και της περαιτέρω λειτουργίας του. Ηδη άλλωστε σε πολλές περιπτώσεις, κατά το πρόσφατο παρελθόν, η παρουσία του στην περιοχή, αποδείχθηκε ουσιαστική και ευεργετική και τούτο είναι κάτι που αναγνωρίζεται από τους ίδιους τους πολίτες. Θα ήταν λοιπόν αδιανόητο να αγνοηθεί από την πολιτεία. Η παρουσία του κ. Γιαννόπουλου εκεί, έδειξε ότι το ίδρυμα, όχι μόνο δεν αγνοείται, αλλά υπάρχει η πολιτική βούληση της ανάδειξης και επίλυσης των προβλημάτων του. Στο άμεσο μέλλον θα αναμένουμε και τις σχετικές πρωτοβουλίες...».

Facebook Twitter Flickr Youtube Rss
Created by e-dinet