Κώστας Τζαβάρας: Είμαστε στρατιώτες στη πρώτη γραμμή

Κυριακή, 02 Νοεμβρίου 2008

 Σχετικά με  την κινητοποίηση που διοργανώνουν αύριο  3 Νοεμβρίου 2008 η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ηλείας και η ΤΕΔΚ, οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας παραχώρησαν κοινή συνέντευξη τύπου  αποδίδοντας τις κινήσεις αυτές σε οργανωμένο σχεδιο του ΠΑΣΟΚ  ,ειδικότερα ο κ. Τζαβάρας  προανήγγελε  ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ανακοινωθεί το Ειδικό Αναπτυξιακό Σχέδιο για την Ηλεία.

Ειδικότερα  ο βουλευτής της ΝΔ  κ. Κώστας Τζαβάρας, επεσήμανε ότι για το μόνο πράγμα που δεν μπορεί να κατηγορηθεί η κυβέρνηση είναι για έλλειψη ευαισθησίας στα προβλήματα και ειδικότερα για την προσπάθεια ανασυγκρότησης που κατεβλήθη μετά τις πυρκαγιές και το σεισμό.

Ο κ. Τζαβάρας είπε χαρακτηριστικά , «Θεωρούμε ότι έχουμε να επιδείξουμε αγωνιστικό έργο στην προσπάθεια που κάνει ο τόπος για την αποκατάσταση και την ανασυγκρότηση της Ηλείας ,   είμαστε στρατιώτες στην πρώτη γραμμή αυτού του αγώνα" και αξιώνουμε να πράξει το ίδιο η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση και η ΤΕΔΚ

Ακολούθως ο κ. Τζαβάρας επεσήμανε ότι για λόγους ανεξαρτήτου βούλησης καθυστέρησε η ανακοίνωση του Ειδικού Αναπτυξιακού Σχεδίου για την Ηλεία , το οποίο και θα ανακοινωθεί σύντομα και κάλεσε τη Ν.Α. και την ΤΕΔΚ να αγωνιστούν μαζί με τους βουλευτές.

Facebook Twitter Flickr Youtube Rss
Created by e-dinet