Κώστας Τζαβάρας: Απαράδεκτα τα προβλήματα με τη λειτουργία φωτεινών σηματοδοτών στα Λαστέϊκα

Σάββατο, 11 Οκτωβρίου 2008

Τα χαλασμένα φανάρια στον κόμβο των Λαστεΐκων, φαινόμενο που δυστυχώς επαναλαμβάνεται σε τακτά χρο νικά διαστήματα, αποτελεί ένα από τα πλέον επικίνδυνα σημεία της εθνικής οδού Πύργου – Πατρών ενώ όπως είναι διαπιστωμένο και κατά το πρόσφατο παρελθόν έχει γίνει «παγίδα θανάτου» για διερχόμενους οδηγούς.

 Την ανωτέρω δήλωση έκανε χθες ο βουλευτής Ηλείας της Ν.Δ. κ. Κώστας Τζαβάρας, ο οποίος ζήτησε άμεσα από την Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδος την επισκευή και την επαναλειτουργία των φωτεινών σηματοδοτών. Τόνισε παράλληλα, ότι είναι αδιανόητο, να παρατηρούνται διαρκώς βλάβες και επισήμανε στους αρμοδίους την ανάγκη εξεύρεσης μόνιμης και οριστικής λύσης του προβλήματος.

Τα προβλήματα οδοποιίας

Στο μεταξύ ο κ. Τζαβάρας, αναφερόμενος στα προβλήματα της οδοποιίας τόνισε την ανάγκη βελτιωτικών και επισκευαστικών εργασιών εκεί όπου απαιτούνται, ειδικώς για τις ορεινές και ημιορεινές περιοχές που οι κίνδυνοι είναι μεγαλύτεροι κατά την περίοδο του χειμώνα.

Με την εξασφάλιση των πιστώσεων και την ιεράρχηση αυτών των προβλημάτων στο οδικό δίκτυο, θα πρέπει να ξεκινήσουν εργασίες προστασίας των δρόμων και ομαλής επικοινωνίας που πολλές φορές κατά τη χειμερινή διάρκεια αντιμετωπίζουν δυσκολίες.

 

Facebook Twitter Flickr Youtube Rss
Created by e-dinet