Κώστας Τζαβάρας: Καθυστερεί η διαδικασία για το 1ο Λύκειο Πύργου

Τρίτη, 30 Σεπτεμβρίου 2008

Ηδιαδικασία για την αγορά του ήδη επιλεγέντος οικοπέδου στον Πύργο προκειμένου να στεγασθεί εκεί το 1ο Λύκειο της πόλης, έχει ήδη καθυστερήσει, γι’αυτό και θα πρέπει να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό.

Την ανωτέρω άποψη εξέφρασε χθες ο βουλευτής Ηλείας κ. ο οποίος τόνισε ότι το σεισμόπληκτο Λύκειο του Πύργου είναι ανάγκη να λειτουργήσει γρήγορα στο δικό του χώρο και σε ένα κτίριο σύγχρονων προδιαγραφών, που θα εξασφαλίζει άνετες και ομαλές συνθήκες διδασκαλίας.

Εξάλλου σημείωσε, η αγορά του οικοπέδου και η άμεση κατασκευή του διδακτηρίου, θα δώσει αυτομάτως τη δυνατότητα για να ξεκινήσει και η διαδικασία της ανέγερσης αντίστοιχης του 1ου Γυμνασίου Πύργου, εκεί όπου εξα- κολουθεί να λειτουργεί και σήμερα, αλλά με αρκετά σημαντικά προβλήματα.

Ο κ. Τζαβάρας αναγνωρίζει την ύπαρξη διαφόρων αντικειμενικών δυσκολιών που “φρενάρει” επί του παρόντος την αγορά οικοπέδου, ζητά ωστόσο από τους εμπλεκόμενους φορείς να εντείνουν τις προσπάθειές τους και να ξεπεράσουν τα σημερινά προβλήματα που δημιουργούν την
υπερβολική καθυστέρηση…


Facebook Twitter Flickr Youtube Rss
Created by e-dinet