Κώστας Τζαβάρας: Να ακουσθεί η φωνή της κοινωνίας για τον "Καποδίστρια"

Τρίτη, 09 Σεπτεμβρίου 2008

Τα ζητήματα του «Καποδίστρια» χρειάζονται πολύ μεγάλη προσοχή και θα πρέπει τουλάχιστον από εδω και στο εξής να αντιμετωπίζονται με ψυχραιμία και σοβαρότητα.

Αυτό δήλωσε ο βουλευτής Ηλείας κ. Κώστας Τζαβάρας ο οποίος πραγματοποίησε και πάλι επισκέψεις σε δημοτικά διαμερίσματα του Νομού ενώ έδωσε το παρών σε πολλές εκδηλώσεις συμπατριωτών του.

Είναι γεγονός πάντως, ότι στην επικοινωνία του με τους Ηλείους το θέμα των αλλαγών και της Διοικητικής Μεταρρύθμισης που επέρχεται κυριαρχούσε καθώς εκφράζονται οι πρώτοι έντονοι προβληματισμοί και μια διάχυτη ανησυχια.

Εκτιμώ, είπε ο κ. Τζαβάρας, ότι πέρα από τα όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες με αφορμή τις εισηγήσεις και τις μελέτες που γινονται, η Πολιτεία, θα επιχειρήσει στο τέλος το καλύτερο από όλα, και θα προχωρήσει στις αναγκαίες αλλαγές και συγχωνεύσεις των ΟΤΑ χωρίς τη δημιουργία κοινωνικής αναστάτωσης.

Για να επιτευχθει ωστόσο αυτό χρειάζεται να προσδιορίσει επακριβώς τα κριτήρια στην βάση των οποίων θα κινηθεί, ενω επιβάλλεται να ακούσει την ίδια την κοινωνία ώστε να έχει καλύτερη αντίληψη και άποψη επί των πραγμάτων.

Ο κ. Τζαβάρας στις επισκέψεις του προσπαθεί πάντα να αφουγκράζεται τις αγωνίες και τα προβλήματα των Ηλείων βρισκόμενος συχνά – πυκνά κοντά τους, κάτι που δεν σταμάτησε να κάνει ποτέ ασκώντας παράλληλα και τα κοινοβουλευτικά του καθήκοντα.

Facebook Twitter Flickr Youtube Rss
Created by e-dinet