Κώστας Τζαβάρας : Οι επικοινωνιακές κινήσεις του κ. Παπανδρέου δεν πείθουν τους πυρόπληκτους

Τετάρτη, 20 Αυγούστου 2008

Από έναν τέτοιο πολιτικό παράγοντα και δη τον αρχηγό του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, όπως είναι ο κ. Γιώργος Παπανδρέου, ο λαός της Ηλείας και γενικότερα της χώρας μας, περιμένει άλλα πράγματα. Με διαφορετική νοοτροπία και μεγαλύτερη υπευθυνότητα στους χειρισμούς ευαίσθητων κοινωνικών θεμάτων του τόπου.

Αυτό δήλωσε ο βουλευτής Ηλείας της Ν.Δ. κ. Κώστας Τζαβάρας ερωτηθείς σχετικά με την αναμενόμενη επίσκεψη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στην Ηλεία και την κατανομή ενός ποσού 1 εκατ. ευρώ για τους πυρόπληκτους.

Αν η κίνηση αυτή, τόνισε ο κ. Τζαβάρας σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, έχει σχέση με τη δημιουργία ή το μήνυμα δημιουργίας ενός μεγάλου εθελοντικού κινήματος που θα έχει συνέχεια και συμμετοχή πέρα και μακριά από πολιτικές σκοπιμότητες, έχει καλώς. Αν όμως αυτό έχει σχέση με λόγους επικοινωνιακούς, τότε σίγουρα δεν τιμά το ρόλο του ως αρχηγού της Αντιπολίτευσης.

Πρέπει δε να γνωρίζει ο κ. Παπανδρέου- συνέχισε ο κ. Τζαβάρας-ότι απευθύνεται σε έναν υπερήφανο και αξιοπρεπή λαό που δεν πείθεται από «φιλευσπλαχνίες» επικοινωνιακής μορφής, ενώ σαφώς τα προβλήματα των πυρόπληκτων αξίζουν πολύ περισσότερα από ένα εκατομμύριο ευρώ. ʼλλωστε τα ίδια αυτά προβλήματα έχει αποδειχθεί ότι τα έχει αντιμετωπίσει η κυβέρνηση με επάρκεια, σοβαρότητα και κοινωνική ευαισθησία.

Facebook Twitter Flickr Youtube Rss
Created by e-dinet