Κώστας Τζαβάρας: Αντιμετωπίζονται τα προβλήματα των εργαζομένων στον ΤΑΠ

Τετάρτη, 13 Αυγούστου 2008

Συνεργασία για διάφορα θέματα που αφορούν στον Τομέα Αποκατάστασης Πυροπαθών είχε χθες ο βουλευτής Ηλείας της Ν.Δ. κ. Κώστας Τζαβάρας, ο οποίος επισκέφθηκε την υπηρεσία και μίλησε με τον προϊστάμενο κ. Βεργέτη και εργαζόμενους – μηχανικούς.

Ο κ. Τζαβάρας συζήτησε εκτός των άλλων και οικονομικά ζητήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους, ενώ ιδιαίτερη αγωνία επικράτησε για το θέμα της ανανέωσης συμβάσεων για το οποίο ο βουλευτής επικοινώνησε αμέσως με το ΥΠΕΧΩΔΕ.

Εκεί έλαβε τη διαβεβαίωση από το Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα και ότι θα προχωρήσει η ανανέωση συμβάσεων μέσα από ομαλές διαδικασίες, πολύ δε περισσότερο τώρα που υπάρχει ανάγκη διαρκούς λειτουργίας της υπηρεσίας στην Ηλεία.

Παράλληλα, σύντομα θα διευθετηθεί το θέμα και των πρόσθετων αμοιβών για το οποίο υπήρξε επίσης έντονος προβληματισμός από την πλευρά των εργαζομένων στον ΤΑΠ. Στο μεταξύ ο κ. Τζαβάρας ενημερώθηκε αναλυτικά για την πορεία των διαδικασιών με τις επισκευές και ανακατασκευές κτιρίων, εκφράζοντας για μία φορά ακόμη την ικανοποίησή του σε σχέση με το έργο του τομέα.

Σήμερα στο νοσοκομείο Αμαλιάδας

Στο μεταξύ, σήμερα το πρωί στις 11 θα πραγματοποιήσει την επίσκεψή του στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας, προκειμένου να έχει συνεργασία με τη Διοίκηση και τους εργαζόμενους για τις εκκρεμότητες και τα προβλήματα στο συγκεκριμένο νοσηλευτικό ίδρυμα. Ως γνωστόν, η επίσκεψη αυτή εντάσσεται στο πλαίσιοτηςπρωτοβουλίας που έχει αναλάβει ο Ηλείος βουλευτής για την ανάδειξη των ζητημάτων της υγείας στο Νομό.

Τα σχολικά συγκροτήματα

Ερωτηθείς σχετικά ο κ. Τζαβάρας σχολίασε και τη χθεσινή μεγάλη σύσκεψη που έγινε για την πορεία επισκευών των διδακτηρίων και εξεύρεσης οικοπέδων για τη δημιουργία αυτών που έχουν καταστραφεί και τόνισε ότι το ενδιαφέρον του ΟΣΚ είναι αμείωτο, κάτι που το έδειξε και η παρουσία του προέδρου του Οργανισμού κ. Παταργιά.

Ωστόσο επεσήμανε, εξακολουθούν να υπάρχουν πολλά προβλήματα και αρκετές καθυστερήσεις σε ορισμένες περιπτώσεις που δυσκολεύουν το έργο της αποκατάστασης και σίγουρα τούτο δεν είναι ό,τι καλύτερο για την έναρξη της νέας εκπαιδευτικής χρονιάς. Επανέλαβε επίσης τη θέση του, όπου χρειαστεί ο ΟΣΚ να διευκολύνει τις εργασίες με νέες πιστώσεις που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην εξέλιξη επισκευαστικών ή άλλων έργων.

Facebook Twitter Flickr Youtube Rss
Created by e-dinet