Κώστας Τζαβάρας: Σήμερα σύσκεψη για Νοσοκομείο Αμαλιάδας

Τρίτη, 12 Αυγούστου 2008

Το νοσοκομείο της Αμαλιάδας, θα είναο επόμενος σταθμός της εξέτασης των προβλημάτων τον τομέα υγείας του βουλευτή Ηλείας της Ν.Δ. κ. Κώστα Τζαβάρα, ο οποίος έχει λάβει και την σχετική πρωτοβουλία. Ήδη, άλλωστε, έχουν προηγηθεί με επιτυχία οι επισκέψεις στα Νοσοκομεία Κρεστένων και Πύργου όπου συζητήθηκαν βασικά θέματα, που απασχολούν τα Νοσηλευτικά μας ιδρύματα.

Έτσι σήμερα στις 10.30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας, ενώ ο κ. Τζαβάρας θα έχει συνεργασία με τον πρόεδρο κ. Βλάχο και τα μέλη του Δ.Σ. όπως και με τους εργαζόμενους στον χώρο, πάνω στις ελλείψεις και τα προβλήματα με στόχο την περαιτέρω ανάδειξη και προώθησή τους για επίλυση σε συνεργασία με το Υπ. Υγείας.

Ο κ. Τζαβάρας έχει δείξει μέχρι τώρα την ιδιαίτερη ευαισθητοποίησή του στο συγκεκριμένο τομέα και δεν αποκλείεται μετά τα τρία Νοσοκομεία να συνεχίζει και με τα υπόλοιπα ιδρύματα όπως τη Μονάδα «ΨΥΧΑΡΓΩΣ» το ΚΕΠΕΠ Λεχαινών κ.λ.π. ενώ θεωρείται δεδομένο ότι σύντομα θα επισκεφθέι και τα Κέντρα Υγείας που λειτουργούν στην Ηλεία.

Λύση από υπουργείο για το άδειο φράγμα...

Η ανάγκη να προχωρήσει όσο πιο γρήγορα γίνεται το πρόγραμμα «ΑΛ. ΜΠΑΛΤΑΤΖΗΣ» στην Ηλεία, τουλάχιστον στο μέρος που αφορά την επισκευή και τον εκσυγχρονισμό του αρδευτικού μας δικτύου, είναι μεγαλύτερη από ποτέ.

Το άδειο Φράγμα δεν μπορεί πλέον να βοηθήσει τους αγρότες μας και η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, θα πρέπει να αντιμετωπισθεί όχι μόνο σε επίπεδο Ηλείας αλλά σε επίπεδο κεντρικό και ειδικότερα στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Εκεί όπου θα επανατεθεί το πρόβλημα με όλες του τις παραμέτρους ώστε να υπάρξουν πρωτοβουλίες και να ληφθούν μέτρα για το τι θα πρέπει να γίνει από εδώ και στο εξής:

Είναι γεγονός είπε ο κ. Τζαβάρας ότι τα αποθέματα νερού στο Φράγμα βρίσκονται σε «σημείο μηδέν» και η κατάσταση είναι απελπιστική, σχεδόν τραγική. Ομως το πρόβλημα δε λύνεται με συσκέψεις επαναδιαπίστωσης του ζητήματος ή απαρίθμησης της μέχρι τώρα εικόνας. Χρειάζονται παρεμβάσεις και απαραίτητα έργα που η Πολιτεία οφείλει τώρα πλέον να δρομολογήσει πιο γρήγορα και με γενναίες χρηματοδοτήσεις...

Facebook Twitter Flickr Youtube Rss
Created by e-dinet