Κώστας Τζαβάρας: Νέες πιστώσεις,για την επισκευή των σχολείων

Σάββατο, 09 Αυγούστου 2008

Επιβεβλημένη, προκειμένου να συνεχισθούν πρόσθετες εργασίες επισκευής σε σχολικά κτίρια της περιοχής, χαρακτήρισε την πρόσθετη χρηματοδότηση από τον ΟΣΚ ο βουλευτής Ηλείας της Ν.Δ. κ. Κώστας Τζαβάρας.

Κάτι τέτοιο, όπως είπε, δεν θα βοηθήσει μόνο στο να προχωρήσουν οι επισκευαστικές διαδικασίες, αλλά θα συμβάλλει στο να ξεκινήσουν ομαλά όλα τα διδακτήρια, με την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου.

Για το λόγο αυτό ο κ. Τζαβάρας, θα στείλει και  έγγραφο προς τον Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων προκειμένου να εκφράσει και από τη δική του πλευρά το αίτημα μιας νέας χορήγησης πίστωσης, ικανής για να ολοκληρωθούν οι εργασίες όπου απαιτούνται μετά και τις “πληγές” που άφησε ο σεισμός του περ. Ιουνίου.

Όπως τόνισε ο βουλευτής, έχουν παρουσιασθεί πράγματι κάποια ζητήματα, διαπιστώνονται νέες ανάγκες ή προβλήματα που ενδεχομένως να καθυστερήσουν ή να “κολλήσουν” τα έργα και κάποια σχολεία να μην… προλάβουν τη σχολική χρονιά. Θα μπορούσε, λοιπόν, ο ΟΣΚ να διευκολύνει την κατά-σταση και να βοηθήσει αποτελεσματικά.

Ευχές στους Ηλείους αθλητές

Ο κ. Τζαβάρας με αφορμή την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου εκφράζει και δημοσίως τις καλύτερες ευχές του στους Ηλείους αθλητές που συμμετέχουν σε αυτούς. Ειδικότερα στην Αθανασία Πέρρα, τον Περικλή Ιακωβάκη και Παναγιώτη Βασιλόπουλο, αθλητές για τους οποίους είπε ότι οι Ηλείοι αισθανόμαστε υπερήφανοι, ενώ διατύπωσε την πεποίθησή του ότι θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για να τιμήσουν τα εθνικά μας χρώματα στη μεγάλη γιορτή του αθλησμού

Facebook Twitter Flickr Youtube Rss
Created by e-dinet