Κώστας Τζαβάρας : Επιβάλλονται οι παρεμβάσεις στην οδό Πύργου – Πατρών

Τετάρτη, 06 Αυγούστου 2008

Μπορεί το μεγάλο κυβερνητικό ενδιαφέρον να στρέφεται στην κατασκευή της Ιονίας Οδού, ωστόσο και οι παρεμβάσεις που θα γίνουν για τη βελτίωση της εθνικής οδού Πύργου – Πατρών είναι σημαντικές και απολύτως αναγκαίες…τόνισε  ο βουλευτής  της Ν.Δ  Κώστας Τζαβάρας εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την προώθηση έργου κατασκευής ασφαλτοτάπητων στον προαναφερόμενο δρόμο από την Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας.

Είναι γνωστό, ανέφερε ο κ. Τζαβάρας, ότι η εθνική οδός Πύργου – Πατρών είναι γεμάτη από προβλήματα. Η κατάστασή της, μας έχει προβληματίσει έντονα καθώς έχει γίνει η αιτία να χαθούν άδικα πολλές ανθρώπινες ζωές μέχρι τώρα. Και δεν είναι καθόλου τυχαίο που η ίδια οδός έχει χαρακτηριστεί ως μία από τις πιο επικίνδυνες σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Επιβάλλετο λοιπόν να γίνουν οι παρεμβάσεις, κάτι που αντελήφθη η Περιφέρεια με το συγκεκριμένο έργο που δρομολογεί. Ελπίζω δε –είπε ο κ. Τζαβάρας- να μην είναι μόνο αυτό, αλλά να συνεχισθεί και με άλλου είδους επισκευές ή κατασκευές που θα βελτιώσουν ακόμη περισσότερο την εθνική

Facebook Twitter Flickr Youtube Rss
Created by e-dinet