Κώστας Τζαβάρας : Υπερπροσπάθεια κατοίκων και πυροσβεστών στο μέτωπο της φωτιάς

Παρασκευή, 01 Αυγούστου 2008

Ο εφιάλτης των πυρκαγιών επέστρεψε και πάλι στο νομό μας και δείχνει να είναι τρομακτικός θυμίζοντάς μας τις τραγικές εικόνες του περ. καλοκαιριού και την τεράστια καταστροφή που προκάλεσε η πύρινη λαίλαπα.

Αυτό μεταξύ άλλων τονίζει ο βουλευτής Ηλείας της ΝΔ Κώστας Τζαβάρας ο οποίος ενημερώνεται διαρκώς για την εξέλιξη της φωτιάς που εξελίσσεται στην Ηλεία και για  τις συνέπειές της. Ο κ. Τζαβάρας επικοινώνησε με το Δήμαρχο Τραγανού κ. Κασσιανό και με τον Περιφερειάρχη Δυτ. Ελλάδος κ. Σπύρο Σπυρίδωνα ενώ βρισκόταν σε συνεχή επαφή και με κατοίκους της περιοχής.

Επισήμανε εξάλλου ότι ειδικά αυτή την περίοδο, χρειάζεται προσοχή και εγρήγορση και ούτε μια στιγμή ολιγωρίας γιατί ίσως να αποδειχθεί οδυνηρή. Ο κ. Τζαβάρας εξάλλου, συνεχάρη τους άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τη χθεσινή υπερ προσπαθειά τους όπως και όλους όσοι έλαβαν μέρος για την αντιμετώπιση της φωτιάς.

 Πρόσθεσε ακόμη ότι και οι κάτοικοι με αυτοθυσία έδωσαν τη μάχη για να προστατεύσουν τις περιουσίες τους κυρίως στις περιπτώσεις κατά τις περιπτώσεις κατά τις οποίες απειλήθηκαν οικισμοί.

Facebook Twitter Flickr Youtube Rss
Created by e-dinet