Κώστας Τζαβάρας: Ήταν ομιλία αριστουργηματική! Εφημερίδα "Πατρίς"

Πέμπτη, 31 Ιουλίου 2008

Την ένσταση που έκανε και υποστήριξε περί αντισυνταγματικότητας ο Ευάγγελος Βενιζέλος, εκλήθη να αντικρούσει για λογαριασμό της Ν.Δ. στην ολομέλεια της βουλής ο Ηλείος κοινοβουλευτικός Κώστας Τζαβάρας, και η ομιλία του... ξεσήκωσε όσους την παρακολούθησαν αφού είχε άρτια επιχειρηματολογία και άψογο πολιτικό λόγο.

 Ο κ. Τζαβάρας, δέχθηκε αμέσως μετά τα συγχαρητήρια του υπουργού Οικονομίας Γ. Αλογοσκούφη ενώ συγκινητική ήταν η στιγμή που τον συνεχάρη κατεβαίνοντας στα έδρανα, ο ίδιος ο πρόεδρος της Βουλής Δημ. Σιούφας. Ήταν αριστουργηματική ομιλία του είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Κοινοβουλίου φανερά Ικανοποιημένος.

Λίγο αργότερα ο κ. Τζαβάρας , πήρε τα εύσημα και από τους... αντίπαλους αφού άκουσε εξαιρετικά λόγια και από τον «αυστηρό» στις κρίσεις του πρώην πρόεδρο της βουλής Απόστολο Κακλαμάνη! «Σε θαύμασα!...» ήταν τα λόγια του προς τον Κ. Τζαβάρα.

Η ομιλία έγινε κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την πρόληψη και καταστολή της νομιμοποίησης εσόδων, από εγκληματικές πράξεις, και τη χρηματοδότηση της τρομοκρατίας...

Facebook Twitter Flickr Youtube Rss
Created by e-dinet