Κώστας Τζαβάρας: Επιστρέφεται ο φόρος από πετρέλαιο για τους αγρότες

Τρίτη, 22 Ιουλίου 2008

Τις επόμενες μέρες θα γίνει η επιστροφή φόρου για τη χρησιμοποίηση πετρελαίου στους αγρότες. Έτσι, ένα ακόμη ζήτημα που παρέμενε σε εκκρεμότητα φαίνεται να τακτοποιείται και να μην αφήνει σε αγωνία τον αγροτικό μας πληθυσμό.

Ήδη, όπως τονίζει ο  κ. Κώστας Τζαβάρας, το υπουργείο Οικονομικών έχει ολοκληρώσει τις σχετικές διαδικασίες και είναι έτοιμο να προχωρήσει στην επιστροφή του φόρου, ανακουφίζοντας οικονομικά τους αγρότες μας.

 Στο μεταξύ, με αφορμή τη χθεσινή έναρξη λειτουργίας των εργοστασίων για την παραλαβή βιομ. τομάτας, ο κ. Τζαβάρας επικοινώνησε με παραγωγούς, ευχήθηκε να πάνε όλα καλά και ενημερώθηκε για ορισμένα προβλήματα που εξακολουθούν να υπάρχουν.

Αρκετοί πάντως τοματοπαραγωγοί, όπως δήλωσαν και στον κ. Τζαβάρα, είναι μεν αισιόδοξοι, υπενθυμίζουν ωστόσο την ανάγκη να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα με τα εργοστάσια ώστε μετά την παράδοση του προϊόντος να γίνεται και η εξόφλησή τους κανονικά.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Τζαβάρας θα επισκεφθεί εντός της εβδομάδας τις βιομηχανίες, θα δει από κοντά την πορεία εισκόμισης και θα συζητήσει τόσο με τους αγρότες όσο και με τους εκπροσώπους των εργοστασίων.

Facebook Twitter Flickr Youtube Rss
Created by e-dinet