Κώστας Τζαβάρας: Η επίσκεψη του πρωθυπουργού θα είναι ουσιαστική για τον τόπο…

Τρίτη, 15 Ιουλίου 2008

Θα πρέπει μέσα από την καθημερινή μας πολιτική και κοινωνική συμπεριφορά, να αποδεικνύουμε αυτό που προσπαθούμε να υπερασπιστούμε, εκφράζοντας ακέραια και αξιόπιστα τον πολιτικό μας λόγο… Αυτό τόνισε στη συνάντησή του με Ηλείους πολίτες ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Κώστας Τζαβάρας ο οποίος πραγματοποιεί σε μόνιμη βάση όταν βρίσκεται στο Νομό επισκέψεις σε διάφορες περιοχές και ειδικότερα στις σεισμόπληκτες και τις πυρόπληκτες όπου τα προβλήματα παραμένουν πολλά και μεγάλα.

Ο κ. Τζαβάρας έχει έτσι την ευκαιρία να επικοινωνεί κάθε φορά άμεσα με τους συμπατριώτες του και να συζητά μαζί τους την κατάσταση που επικρατεί και τους τρόπους που μπορούν να αντιμετωπισθούν τα εκκρεμή ζητήματα του τόπου, μεταφέροντας παραλλήλως τα μηνύματά του προς την κεντρική εξουσία.

Ο ίδιος ερωτηθείς σχετικά, χαρακτηρίζει πολύ σημαντική την επίσκεψη του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή στην Ηλεία και προσθέτει ότι αναμένεται ουσιαστική και από πλευράς ανακοινώσεων για τα θέματα των πληγέντων όπως και για το αναπτυξιακό μέλλον του νομού.
Θέλουμε να πιστεύουμε όλοι μας – κι εγώ προσωπικά έχω την βεβαιότητα – ότι ο κ. Καραμανλής θα δώσει από την Αρχ. Ολυμπία το έναυσμα μιας νέας εποχής για την Ηλεία, είπε ο κ. Τζαβάρας, σημειώνοντας ακόμη ότι:

Η Ηλεία χρειάζεται σπουδαίες παρεμβάσεις και η πολιτική βούληση ή το κυβερνητικό ενδιαφέρον για να γίνουν αυτές οι παρεμβάσεις υπάρχει. Ο πρωθυπουργός άλλωστε που έχει επισκεφθεί αρκετές φορές το Νομό έστω και κάτω από δύσκολες συνθήκες, λόγω των φυσικών καταστροφών, γνωρίζει πολύ καλά τι απαιτεί ο τόπος αλλά και ποια δυναμική θέλει για να βρει και πάλι το δρόμο της αναπτυξιακής του πορείας.

Και όλοι εμείς εδω οι Ηλείοι, θα πρέπει να του δείξουμε εμπιστοσύνη αφού γνωρίζουμε από τη δική μας μεριά πως οι δεσμεύσεις μπορούν να γίνουν πράξεις που θα αλλάξουν το Νομό, θα τον απομακρύνουν από τα σημερινά προβλήματα και θα τον οδηγήσουν στην ανάκαμψη…

Facebook Twitter Flickr Youtube Rss
Created by e-dinet