Κώστας Τζαβάρας: «Κυψέλη προσφοράς στο συνάνθρωπο το νοσοκομείο μας...»

Παρασκευή, 11 Ιουλίου 2008

Η πρώτη σύσκεψη με αντικείμενο τα προβλήματα του τομέα υγείας, πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στο Νοσοκομείο Κρεστένων, μετά από πρωτοβουλία του βουλευτή Ηλείας κ. Κώστα Τζαβάρα.

Ο κ. Τζαβάρας είχε για αρκετή ώρα συνερ- γασία με τον πρόεδρο του Νοσηλευτικού Ιδρύματος κ. Γ.Κολαΐτη, με τα μελη του Δ.Σ. αλλά και με το προσωπικό από το οποίο και ενημερώθηκε για τα πιο σοβαρά προβλήματα που εξακολουθούν να υπάρχουν στο συγκε- κριμένο νοσοκομείο.

Στις δηλώσεις του εξάλλου μετά τις ουσιαστικές συναντήσεις που είχε ανάφερε τα εξής: «Ξεκινώ από σήμερα μία πορεία ακροά- σεων και επισκέψεων στους τόπους, όπου η κοινωνία κατά κάποιον τρόπο, θεραπεύει τον ανθρώπινο πόνο. Εκεί δηλ. που «παράγεται» ο ανθρώπινος πόνος, εκεί ακριβώς, θα πρέπει όλοι μας, πολιτικοί, επιστήμονες, εργαζόμενοι, να καταλάβουμε ότι σφυρηλατούνται οι πιο ει-
λικρινείς σχέσεις ανθρωπιάς.

Ξεκινώ επίσης από αυτό το νοσοκομείο που, τους τελευταίους μήνες ή θα έλεγα καλύτερα, τα τελυταία χρόνια έχει «πονέσει» όχι μόνο ως νοσηλ. ίδρυμα, αλλά και από το γεγονός ότι έχει γινει... στόχος κάποιων αναμορφωτικών προσπαθειών, που αν και έχουν αρχίσει δεν βρήκαν τελικά ποτέ τον στόχο
τους.

Με την πρώτη επαφή που είχα με τους αν- θρώπους του Νοσοκομείου και κυρίως με τον Δκτή έμεινα ικανοποιημένος γιατί είδα ότι εξαντλείται κάθε δυνατότητα για να προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους σε αυτό του χώρο. Θα είμαι πάντα στο πλευρό τους και θα στηρίζω την προσπάθειά τους».

Ο κ. Κολαΐτης τόνισε υποδεχόμενος τον κ. ζαβάρα ότι δείχνει έμπρακτα με την επίσκεψή
του, το ενδιαφέρον του για την πορεία του Νοσοκομείου και πρόσθεσε ότι αποτελεί τιμή
και για το ίδιο το ίδρυμα παράγοντες σαν τον Ηλείο βουλευτή, να βρίσκονται εκεί και από
κοντά να συνεργάζονται για την επίλυση των προβλημάτων του.

Facebook Twitter Flickr Youtube Rss
Created by e-dinet