Κώστας Τζαβάρας: Για την κάλυψη των γιατρών στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας

Παρασκευή, 06 Ιουνίου 2008

Για τις θέσεις γιατρών που είτε είναι κενές, είτε κινδυνεύουν να μείνουν μετά την αποχώρηση ορισμένων ειδικοτήτων έκανε λόγο ο Βουλευτής της Ν.Δ. κ. Κώστας Τζαβάρας.

Πιθανότατα όπως είπε να δημιουργηθούν και νέα προβλήματα κυρίως σε ότι έχει σχέση με το Νοσοκομείο της Αμαλιάδας, γι αυτό και πρέπει να υπάρξει άμεση αντίδραση από πλευράς του Υπουργείου Υγείας.

Ο κ. Τζαβάρας, μίλησε ειδικότερα, για την κάλυψη θέσης ιατρού  καρδιολόγου αφού ο μοναδικός που υπάρχει σήμερα, στο συγκεκριμένο Νοσοκομείο, δεν μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες όπως επίσης και της κάλυψης θέσης αναισθησιολόγου.

Η τελευταία θέση, όπως και μια ακόμη στον τομέα της Παιδιατρικής θα μείνουν κενές λόγω συνταξιοδότησης των υπαρχόντων γιατρών γι αυτό και η αγωνία και της διοίκησης του νοσηλευτικού ιδρύματος είναι να υπάρξει μέριμνα ώστε να καλυφθούν γρήγορα οι ανάγκες.


Πέραν αυτών ο κ. Τζαβάρας αναφέρθηκε και σε παρόμοια προβλήματα που έχουν σχέση με την έλλειψη Βιολόγου εδω και πολύ καιρό, γεγονός που δημιουργεί μια σχετική ταλαιπωρία στους πολίτες της Αμαλιάδος και της ευρύτερης περιοχής.


Για τα παραπάνω  θέματα ,  ο βουλευτής της ΝΔ. θα επιδιώξει συνάντηση με τον Πρόεδρο του Νοσοκομείου Αμαλιάδας κ. Βλάχο προκειμένου να έχει μια αναλυτικότερη ενημέρωση αλλά και συζήτηση πάνω στο σύ- νολο των θεμάτων που αυτή την περίοδο απασχολούν το νοσηλευτικό ίδρυμα.

Facebook Twitter Flickr Youtube Rss
Created by e-dinet