Κώστας Τζαβάρας: Σήμερα 30/5/08 συνέντευξη τύπου

Παρασκευή, 30 Μαϊου 2008

Συνέντευξη τύπου παραχωρεί σήμερα το πρωί στο πολιτικό του Γραφείο στον Πύργο ο βουλευτής Ηλείας της Ν.Δ. κ. Κώστας Τζαβάρας ο οποίος θα αναφερθεί σε διάφορα θέματα που απασχολούν το Νομό αλλά και τις πολιτικές μας εξελίξεις.

Ο κ. Τζαβάρας στο μεταξύ, συνεχίζει το πρόγραμμα των περιοδειών του στην Ηλεία και των επαφών του με τους Ηλείους πολίτες, στοχεύοντας στην διαρκή ενημέρωση και στην προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων του τόπου.

Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα οτι παρά το σημαντικό κοινοβουλευτικό του έργο, διατηρεί απο την αρχή της θητείας του στη Βουλή το πρόγραμμα επικοινωνίας του στο Νομό πιστός στην δέσμευσή του να είναι κοντά στις τοπικές κοινωνίες μέσα από τις οποίες προέρχεται και ο ίδιος.

Ειδικότερα αυτή την περίοδο ο Ηλείος βουλευτής έχει θέσει σε προτεραιότητα αγροτικά ζητήματα όπως και θέματα του κτηνοτροφικού τομέα που εμφανίζουν τεράστια προβλήματα και σε καμία περίπτωση, δεν θα πρέπει να αγνοηθούν, αλλά και ζητήματα κοινωνικής έμφασης που αφορούν στην καθημερινότητα του πολίτη και τη βελτίωση ποιότητας της ζωής του.

Εξάλλου σταθερή είναι και η ενασχόλησή του για τα θέματα της πυρόπληκτης περιοχής προκειμένου να ξεπεραστούν διαδικαστικά και γραφειοκρατικά κυρίως προβλήματα και να διευκολυνθούν οι πυροπαθείς μας στην εφαρμογή των κυβερνητικών μέτρων.

Facebook Twitter Flickr Youtube Rss
Created by e-dinet