Κώστας Τζαβάρας : Σταθερές οι δεσμεύσεις για τουριστική ανάπτυξη

Παρασκευή, 23 Μαϊου 2008

Την ιδιαίτερη ικανοποίησή του για τον αταλάντευτο στόχο της κυβέρνησης να αποκαταστήσει γρήγορα την καμένη περιοχή και να προχωρήσει δυναμικά στην τουριστική αξιοποίηση του Καϊάφα , εφράζει ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Κώστας Τζαβάρας.

Η δέσμευση του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή έτσι όπως διατυπώθηκε και χθες κατά τη γενική συνέλευση του ΣΕΤΕ για τις υποδομές και την ανάδειξη των πλεονεκτημάτων του Καϊάφα, δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης ή επιφυλακτικότητας αναφέρει ο Ηλείος πολιτικός .

Ο Καϊάφας   ως γνωστόν -είπε ο κ. Τζαβάρας - παρά το καταστρεπτικό πέρασμα των πυρκαγιών τον περ. Αύγουστο, βρίσκεται στις άμεσες κυβερνητικές προτεραιότητες με άξονα τον οικοτουρισμό και τον ιαματικό τουρισμό και με παρεμβάσεις που θα επιχειρήσει για την αναβάθμιση υποδομών η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης.

Στο μεταξύ ο κ. Τζαβάρας μίλησε  και για τη σημασία δυο προγραμματικών συμβάσεων που επίσης θα προχωρήσουν πολύ σύντομα και οι οποίες στοχεύουν σε δασοτεχνικά έργα, τη δασικη αναψυχή, την προστασία του περιβάλλοντος κλπ.

Πρόκειται για το δρυοδάσος Φολόης στην περιοχή του ομώνυμου Δήμου μας, αλλά και το φαράγγι Αντρωνίου στο δήμο Λασιώνος, σημεία που θα μπορούσαν να αποτελέσουν και τόπους τουριστικής προσέλκυσης μετά τη σχετική ανάδειξή τους.

Facebook Twitter Flickr Youtube Rss
Created by e-dinet