Κώστας Τζαβάρας: Θυμήθηκαν τους πυροπαθείς που είχαν ξεχάσει για μήνες...

Παρασκευή, 25 Απριλίου 2008

Ως μια επίσκεψη που δεν είχε να προσφέρει τίποτα στον τόπο, παρά μόνο... αντιπολιτευτικές «κορώνες» χαρακτήρισε την επίσκεψη του κλιμακίου του ΠΑΣΟΚ υπό τον κ. Ραγκούση στην Ηλεία, ο βουλευτής του Νομού κ. Κώστας Τζαβάρας.

Αφού είχαν ξεχάσει τόσο καιρό τους πυρόπληκτους – είπε ο κ. Τζαβάρας – τους θυμήθηκαν και πάλι μετά την περίοδο των εκλογών με μια... σύντομη και μόλις λίγων ωρών παρουσία στην περιοχή του Πύργου. Και βεβαίως δεν μπόρεσαν ούτε τώρα να πείσουν τους Ηλείους πολίτες, όπως ακριβώς είχε συμβεί και τότε, που έταζαν στους πυρόπληκτους «λαγούς με πετραχείλια» σε μια άκρατη προσπάθεια αναξιόπιστων επιχειρη- μάτων και λαϊκισμού!

Και ο κ. Τζαβάρας, συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Δικαιολόγησαν την αργοπορία τους στην περιοχή ως δήθεν συνειδητή επιλογή του ΠΑΣΟΚ για να περάσει ένα διάστημα - λένε – και να μπορούν να εξαχθούν έτσι ασφαλή συμπεράσματα για τα πυρόπληκτα...». Πρόκειται λοιπόν για θέση και άποψη που υποτιμά τη νοημοσύνη μας και προσβάλλει πάνω απ’ όλα τους ίδιους τους πυρόπληκτους, αφού όλοι γνωρίζουμε ότι η αιτία της αγνόησης των προβλημάτων από το ΠΑΣΟΚ ήσαν τα δικά τους εσωτερικά ζητήματα και οι αντιπαραθέσεις που κλυδώνισαν το τελευταίο διάστημα τον συγκεκριμένο χώρο..

 Τότε λοιπόν , δεν είχαν καιρό να ασχοληθούν ούτε με την αναγέννηση της Ηλείας ούτε με τα προβλήματα των πυροπαθών της, όταν μάλιστα και τότε και τώρα το ενδιαφέρον της κυβέρνησης ήταν και είναι, έντονο και διαρκές. Σε μια συνεχή παρακολούθηση και προσπάθεια για να επιλυθούν ζητήματα, να βοηθηθούν οι πληγέντες συνάνθρωποί μας και να στηριχθεί ουσιαστικά από την Πολιτεία η υπόθεση της ανασυγκρότησης.

Και ο κ.Τζαβάρας έκλεισε την τοποθέτησή του ως εξής:Η κυβέρνηση με σταθερά βήματα και κυρίως με υπεύθυνο πολιτικό τρόπο θα συνεχίσει απέναντι στα ζητήματα των πυρόπληκτων. Δεν παραγνωρίζει
βεβαίως ότι υπάρχουν σε ορισμένες περιπτώσεις και σημαντικές γραφειοκρατικές δυσκολίες που ωστόσο με τη συνεργασία όλων μπορούν άμεσα να ξεπεραστούν.

Facebook Twitter Flickr Youtube Rss
Created by e-dinet