Κώστας Τζαβάρας: Εκτακτη οικονομική ενίσχυση του Δήμου Ζαχάρως

Τρίτη, 01 Απριλίου 2008

Την έκτακτη οικονομική ενίσχυση του Δήμου Ζαχάρως για να μπορέσει να αντιμετωπίσει το νέο σοβαρό πρόβλημα που παρατηρήθηκε στην περιοχή με τη ζημιά στον αγωγό της ύδρευσης ζητά από την Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδος ο βουλευτής Ηλείας κ. Κώστας Τζαβάρας.

Οπως αναφέρει ο κ. Τζαβάρας η πολύπαθη περιοχή πέραν των άλλων έχει από προχθές να επιλύσει και το υδρευτικό ζήτημα που εμφανίζεται μετά τη βλάβη στον αγωγό λόγω μεγάλης κατολίσθησης στην περιοχή.Η αποκατάσταση όπως και τα περαιτέρω έργα αντιστήριξης πείγουν αφού μετά από αυτό το περιστατικό κινδυνεύει πλέον με κατάρρευση και ο δρόμος στο σημείο της ζημιάς.

Πρόκειται για έργα που ο δήμος Ζαχάρως δύσκολα θα μπορέσει να φέρει σε πέρας αν δεν στηριχθεί οικονομικά, γι αυτό και απαιτείται η αποστολή ανάλογης έκτακτης χορήγησης πίστωσης αποκλειστικά για τις συγκεκριμένες εργασίες.


Ο κ. Τζαβάρας χαρακτήρισε την κατάσταση πολύ δύσκολη και έκανε λόγο για ασταμάτητα προβλήματα στη Ζαχάρω που αν και προσπαθεί να ανασυγκροτηθεί μετά τη συμφορά των πυρκαγιών καλείται συχνά – πυκνά να αντιμετωπίσει και τα σοβαρά έκτακτα ζητήματα, τα οποία δυσχεραίνουν τη ζωή και την καθημερινότητα των κατοίκων

Facebook Twitter Flickr Youtube Rss
Created by e-dinet