Κώστας Τζαβάρας: Νέα παρέμβαση για ζημιές στην επαρχία Ολυμπίας

Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2008

Να επισπευθεί η διαδικασία και για τις περιπτώσεις που αφορούν στις καταστροφές από τον πρόσφατο παγετό σε περιοχές όπως είναι το Στρέφι, τα Καλυβάκια και τα Μακρίσια ζήτησε χθες ο βουλευτής της Ν.Δ. Κώστας Τζαβάρας.

Οπως και στην αρχική παρέμβασή του για το Τραγανό, την Ξυλοκέρα κ.λ.π. έτσι και τώρα ο κ. Τζαβαρας επανέφερε το θέμα για τις ζημιωθείσες καλλιέργειες της επαρχίας Ολυμπίας έχοντας και από εκεί αναλυτική ενημέρωση, για το τιακριβώς συμβαίνει.

Στη συνέχεια ο κ. Τζαβάρας προσέθεσε  , ότι πρέπει  πλέον ο ΕΛΓΑ, στελεχωμένος και από το ανάλογο προσωπικό να μεριμνήσει χωρις καθυστέρηση και να δρομολογήσει γρήγορα τις εκτιμήσεις και στις προαναφερόμενες περιοχές  καθώς πλήθος αγροτών βρίσκεται σε απόγνωση, ζητώντας την συμπαράσταση και την οικονομική συνδρομή της Πολιτείας.

Προκειμένου να έχει άμεση εικόνα της κατάστασης  ο κ. Τζαβάρας επισκέφθηκε ήδη πολλές από τις πληγείσες περιοχές και είδε από κοντά το μέγεθος της καταστροφής χαρακτηρίζοντάς το τεράστιο. Τέτοιες επισκέψεις θα συνεχίσει και αυτή την εβδομάδα αμέσως μόλις επιστρέψει από τις κοινοβουλευτικές του υποχρεώσεις στην Αθήνα.

Facebook Twitter Flickr Youtube Rss
Created by e-dinet