Κώστας Τζαβάρας: Προβλήματα στις καλλιέργειες από τον παγετό

Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2008

Τις καλλιέργειες κυρίως του Ηλειακού κάμπου που ήδη βρίσκονται σε πολύ πρόωρο στάδιο φύτευσης αναμένεται να επηρεάσει το νέο κύμα κακοκαιρίας που «επισκέπεται» το Νομό δημιουργώντας σημαντικά προβλήματα και πάλι, στην αγροτική μας παραγωγή.

Την ανησυχία του αυτή, εξέφρασε χθες ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Κώστας Τζαβάρας ο οποίος επικοινώνησε με τους παράγοντες του Ασφαλιστικού Οργανισμού των αγροτών και ζήτησε να παρέμβουν αν χρειαστεί άμεσα, στην περίπτωση των καταστροφών.

Είναι χαρακτηριστικό είπε ο κ. Τζαβάρας, ότι τα πρώτα σημάδια των ζημιών εμφανίστηκαν από χθες καθώς άρχισε να πέφτει η θερμοκρασία, στέλνοντας ανησυχητικά «μηνύματα» για τις καλλιέργειες αυτής της εποχής οι οποίες βρίσκονται ακόμη στην αρχή…

Ο βουλευτής της Ν.Δ. επικοινώνησε με αρκετούς αγρότες από την περιοχή της Ανδραβίδας, του Τραγανού, της Αμαλιάδας κλπ και ενημερώθηκε σχετικά, για τον παγετό τουλάχιστον των δυο τελευταίων ημερών και πριν καν ακόμη τα καιρικά φαινόμενα χειροτερέψουν.

Η κατάσταση ανέφερε, είναι πάρα πολύ δύσκολη για τους αγρότες μας για μια φορά ακόμη καθώς θα δώσουν μια νέα άνιση «μάχη» με τον καιρό και θα χρειαστούν σίγουρα για τη συνέχεια τη συνδρομή και το ενδιαφέρον της Πολιτείας.

Facebook Twitter Flickr Youtube Rss
Created by e-dinet