Κώστας Τζαβάρας: Στο υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης

Τετάρτη, 06 Φεβρουαρίου 2008

Ιδιαιτέρως σημαντικές επαφές έκανε στο υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Κώστας Τζαβάρας ο οποίος συζήτησε για όλα τα σοβαρά εν εξελίξει θέματα που απασχολούν τον τομέα του τουρισμού στην Ηλεία.

Ειδικότερα,  ο κ. Τζαβάρας  μετά τις επαφές αυτές αναφέρθηκε στην ίδρυση του Γραφείου ΕΟΤ στην Αρχαία Ολυμπία, τονίζοντας ότι είναι μια σωστή πρωτοβουλία που έπρεπε να είχε γίνει εδώ και πολύ καιρό, καθώς θα βοηθήσει σημαντικά στην προβολή των τουριστικών θεμάτων της περιοχής αλλά και στη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση των επισκεπτών του Νομού μας.

Ικανοποιημένος εξάλλου δήλωσε για τις παρεμβάσεις που αναμένεται να γίνουν στον Καϊάφα και οι οποίες θα τονώσουν την κατεστραμμένη περιοχή κάνοντάς την πολύ πιο ελκυστική ,αφού είναι μία από τις ομορφότερες στην Πελοπόννησο και την Ελλάδα. 

Ο κ.Τζαβάρας έκανε ιδιαίτερη μνεία στο Διεθνές Ναυταθλητικό Κέντρο, αφού υπάρχουν για τη δημιουργία του, οι καλύτερες προϋποθέσεις ενώ θα επικεντρώσει τα βλέμματα του παγκόσμιου αθλητισμού.

Πρόσθεσε εξάλλου τη σημασία που θα έχει η αναγέννηση της χλωρίδας στην περιοχή, δίνοντας τα σπάνια χαρακτηριστικά που διαθέτει ο Καϊάφας και αναφέρθηκε στην ανακαίνιση όλου του ξενοδοχειακού συγκροτήματος, παράλληλα με τα έργα βελτίωσης και επισκευής στο χώρο των λουτρών.

Στο πλαίσιο των επαφών του στο υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυ- ξης συζήτησε και για το θέμα της μαρίνας Κατακόλου και επισήμανε με τη σειρά του την ανάγκη ένταξης του έργου στο Δ’ ΚΠΣ ώστε με γεν- ναία χρηματοδότηση να γίνουν οι σωστές και οριστικές παρεμβάσεις

Facebook Twitter Flickr Youtube Rss
Created by e-dinet