Κώστας Τζαβάρας: Η αναβάθμιση της ΣΕΤΤΗΛ στον Πύργο

Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2008

Δύο πολύ σημαντικές προτάσεις που αφορούν στην αναβάθμιση της ΣΕΤΤΗΛ και την ουσιαστική τόνωσή της στην περιοχή μας, με παράλληλη χρησιμότητα προς τις Ενοπλες Δυνάμεις, θα καταθέσει εντος της εβδομάδας ο βουλευτής της Ν.Δ κ. Κώστας Τζαβάρας προς το Υπουργό Εθνικής Αμυνας αλλά και τον αρχηγό του ΓΕΕΘΑ κ. Γράμψα .

Με τον τελευταίο μάλιστα θα έχει συνάντηση και αναλυτικότερη συζήτηση που στοχεύει στον αναβαθμισμένο ρόλο της ΣΕΤΤΗΛ και στην ανάγκη να γίνουν βελτιωτικές παρεμβάσεις στην Στρατιωτική Μονάδα του Πύργου. Διακλαδική σχολή Ειδικότερα σύμφωνα με τον κ. Τζαβάρα θα πρέπει να λειτουργήσει στη ΣΕΤΤΗΛ Διακλαδική Σχολή Τηλεπικοινωνιών.

Ετσι, θα επιτευχθεί μαζική συμμετοχή για την εκπαίδευση του συγκεκριμένου τομέα, ενώ θα δοθεί η δυνατότητα σε όσους ασχολούνται με τις τηλεπικοινωνίες σε όλα τα όπλα (και όχι μόνο στον στρατό) να καταρτίζονται και να επιμορφώνονται επί του συγκεκριμένου αντικειμένου.

Είναι κάτι που θα πρέπει να εξετασθεί πολύ σοβαρά καθώς ενισχύει την ενιαία διαδικασία εκπαίδευσης στις Ενοπλες Δυνάμεις και κάνει σαφώς πιο μεγάλο το έργο της ΣΕΤΤΗΛ που πλέον πρέπει και αυτή να αν ταποκριθεί στις νέες συνθήκες και ανάγκες.ωστόσο, ο  κ. Τζαβάρας  , θα ζητήσει την δημιουργία στον Πύργο, Σύγχρονης Σχολής Ηλεκτρονικού Πολέμου.

Από την στιγμή που η πραγματικότητα και οι εξελίξεις μας οδηγούν σε τέτοιες μορφές εξάσκησης και αν- τιμετώπισης η Σχολή αυτή θεωρείται απολύτως επιβεβλημένη και η ΣΕΤΤΗΛ έχει την υποδομή και όλες τις απαιτούμενες προϋποθέσεις για να φιλοξενήσει μια τέτοιας σημασίας πρωτοβουλία των Ενόπλων Δυνάμεών μας…

Ο κ. Τζαβάρας τόνισε οτι θα πρέπει να δοθεί ένας σημαντικός διεκδικητικός αγώνας και εξέφρασε την ελπίδα ότι οι προτάσεις θα προξενήσουν το ενδιαφέρον των εμπλεκομένων παραγόντων για την αποδοχή τους. Θα είναι σίγουρα μια πολύ καλή εξέλιξη και για τον τόπο μας που περιμένει εδω και πολλά χρόνια να δει τη ΣΕΤΤΗΛ σε πορεία πραγματικής αναβάθμισης…

Facebook Twitter Flickr Youtube Rss
Created by e-dinet