Κώστας Τζαβάρας: Λειτουργία ΙΚΑ Αρχ. Ολυμπίας.Εφημερίδα "Πατρίς"

Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2008

Το υποκατάστημα ΙΚΑ Αρχαίας Ολυμπίας καλύπτει έναν μεγάλο αριθμό ασφαλισμένων συμπατριωτών μας, και σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογείται η σημερινή λειτουργία του, με μια και μόνη υπάλληλο…

Με την ανωτέρω δήλωση, ο βουλευτής της Ν.Δ. Κώστας Τζαβάρας αναφέρθηκε στο πρόβλημα που εδω και αρκετό καιρό επικρατεί με το ΙΚΑ της Ολυμπίας, καθώς ήδη έχουν αποχωρήσει από το συγκεκριμένο υποκατάστημα κάποιοι υπάλληλοι, χωρίς ωστόσο να αναπληρωθούν το χρονικό διάστημα που ακολούθησε μέχρι και τώρα.

Αυτό, κάνει πολύ πιο δύσκολη την λειτουργία του Ιδρύματος με αποτέλεσμα να δυσανασχετούν ενδιαφερόμενοι ασφαλισμένοι και να ταλαιπωρείται το μοναδικό άτομο που έχει απομείνει καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για να ανταποκριθεί το ΙΚΑ στις ανάγκες της περιοχής.

Απαίτηση του κόσμου είναι, η Διοίκηση του Ιδρύματος να παρέμβει σύντομα και να δώσει λύση στα τεράστια προβλήματα λειτουργικότητας πριν η κατάσταση γίνει ακόμη χειρότερη. Ο κ. Τζαβάρας με σχετικό εγγραφό του, θα ζητήσει την πρόσληψη τουλάχιστον δύο ακόμη υπαλλήλων ώστε το υποκατάστημα να επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς και να παράσχει πραγματικές υπηρεσίες εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων.

Η Ολυμπία άλλωστε είναι μια ιδιαίτερη γεωγραφική περιφέρεια και με ορεινές περιοχές «κτυπημένη» σε εξαιρετικώς μεγάλο βαθμό από τις πυρκαγιές γι αυτό και η επάνδρωση του ΙΚΑ θεωρείται άμεση και απολύτως αναγκαία.

Facebook Twitter Flickr Youtube Rss
Created by e-dinet