Κώστας Τζαβάρας:Για τη Δημιουργία φυλακών στην ορεινή Ηλεία

Τρίτη, 01 Ιανουαρίου 2008

Το ζήτημα της δημιουργίας των φυλακών επανέφερε ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Τζαβάρας, μιλώντας σε κατοίκους της Καλιθέας του Δήμου Αλιφείρας. Ο κ Τζαβάρας τους τόνισε πως η κατασκευή και λειτουργία του σωφρονιστικού καταστήματος αποτελεί την μοναδική διέξοδο για την περιοχή και θα κινήσει ρυθμούς αναπτυξιακούς δημιουργώντας τις προϋποθέσεις που απαιτούνται για την οικονομική ευημερία στον Δήμο αλλά και στους γειτονικούς δήμους.


Δήλωσε χαρακτηριστικά πως είναι η τελευταία ελπίδα για την περιοχή η οποία, όπως είπε, τελικά μαραζώνει. Ανακοίνωσε δε πως τις επόμενες μέρες θα κινήσει τις διαδικασίες για την συγκρότηση της επιτροπής που θα διεκδικήσει το να γίνουν οι φυλακές στην περιοχή μαζί με την συνδρομή την δική του.

Οι κάτοικοι αντιμετώπισαν θετικά την πρόταση του κ Τζαβάρα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ήταν λάθος που σταμάτησε η προηγούμενη διαδικασία που είχε ως αποτέλεσμα την ματαίωση της κατασκευής στην περιοχή που είχε υποδειχθεί από το Υπουργείο Δικαιοσύνης. Μάλιστα τόνισε ότι το θέμα αυτό θα το θέσει και ο ίδιος προσωπικά στον Υπουργό Δικαισύνης τον κ Χατζηγάκη.

Facebook Twitter Flickr Youtube Rss
Created by e-dinet