Κώστας Τζαβάρας:Το έργο βιολογικού – αποχέτευσης στον Ηλειακό κάμπο

Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2007

Μετά τη σύσκεψη των φορέων του συνδέσμου «ΗΡΑΚΛΗΣ» των Δήμων του Ηλειακού κάμπου για την ένταξη  του βιολογικού καθαρισμού στο  στο Δ’ ΚΠΣ ,  τη θετική του άποψη για  την προώθηση του δίκαιου αυτού αιτήματος εκφράζει και ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Κώστας Τζαβάρας αναφέροντας ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίτευξη αυτού του στόχου.

Πρόκειται για ένα έργο τεράστιας σημασίας είπε ο κ. Τζαβάρας, το οποίο ωστόσο έχει μείνει στη μέση, γι’ αυτό και η ολοκλήρωσή του κρίνεται  επιτακτική τώρα, ενόψει της κατάρτισης του νέου Κοινοτικού Πλαίσιου Στήριξης  και προς αυτή την κατεύθυνση η συμβολή του  Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας είναι καθοριστική .

Επιβάλεται άμεσα η ολοκληρωση του έργου και να αποδοθεί έτσι στους δημότες του Ηλειακού Κάμπου αφού ακριβώς έχει ως στόχο τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής τους αλλά και την προστασία του περιβάλλοντος στην περιοχή. Είναι λοιπόν κρίμα να έχει γίνει ο βιολογικός ,αλλά να μην μπορεί να λειτουργήσει επειδή δεν έχει κατασκευασθεί ακόμη το αποχετευτικό δίκτυο.

Οπως σημείωσε ο κ. Τζαβάρας θα πρέπει να γίνει ακόμη πολύ δουλειά, αφού υπολείπεται ο υποθαλάσσιος αγωγός μήκους 1.700 μέτρων αλλά και οι αγωγοί στα Λεχαινά, τη Μυρσίνη, το Τραγανό και το Νιοχώρι. Η χρηματοδότηση είναι αναγκαία και λύση εδώ μπορεί να βρεθεί αποτελεσματικά αν γίνει τελικώς η ένταξη αυτών των εργασιών στο Δ’ ΚΠΣ

Facebook Twitter Flickr Youtube Rss
Created by e-dinet