Κώστας Τζαβάρας: Στη συγκέντρωση συλλόγου Φίλων Λίμνης «Κ. Καραμανλή»

Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2007

Τη σπουδαιότητα των όσων επισημάνθηκαν στη συγκέντρωση του Συλλόγου Φίλων της λίμνης «Κ. Καραμανλή» τόνισε ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Κώστας Τζαβάρας , ο οποίος παρευρέθηκε και ανέπτυξε με τη σειρά του χρήσιμες και ενδιαφέρουσες απόψεις.

Ο κ. Τζαβάρας εξέφρασε την πεποίθηση ότι μπορούν να γίνουν σημαντικά πράγματα στην περιοχή και να αξιοποιηθεί η λίμνη κατά τον καλύτερο τρόπο τόσο τουριστικά όσο και γενικότερα. Η ίδρυση και η λειτουργία Ναυταθλητικού Κέντρου, δημιουργεί προϋποθέσεις μεγάλης ανάπτυξης αν συνδυαστεί και με άλλα έργα στην περιοχή δήλωσε ο βουλευτής της Ν.Δ. και πρόσθεσε:

Η πρόταση που έκανε ο σύλλογος να γίνει η Αρχ. Ολυμπία παγκόσμια πρωτεύουσα – πόλη του αθλητισμού είναι εξαιρετική ειπε ο κ. Τζαβάρας και θα πρέπει όλοι να την στηρίξουμε με όποιο τρόπο μπορούμε. Ανέφερε ακόμη ότι την αξία της Ολυμπίας την έχουν αφομοιώσει πολύ καλά πλέον οι εκτός Ηλείας παράγοντες και τούτο ειναι κάτι που επίσης μπορεί να αξιοποιηθεί για το συμφέρον του τόπου.

Ο κ. Τζαβάρας τέλος σημείωσε την ανάγκη, να προβάλουμε το αίτημα για την επιστροφή των μαρμάρων στον Επικούριο Απόλλωνα, θέμα που είναι καιρός να μας ενεργοποιήσει περισσότερο…

Facebook Twitter Flickr Youtube Rss
Created by e-dinet