Κώστας Τζαβάρας: Παρέμβαση για καλύτερες τιμές στους τοματοπαραγωγούς

Σάββατο, 08 Δεκεμβρίου 2007

Η καλλιέργεια της βιομηχανικής  τομάτας βρίσκεται σε κίνδυνο και οι βιομηχανίες θα πρέπει να κάνουν ένα βήμα πίσω προσφέροντας καλύτερες τιμές στους τοματοπαραγωγούς μας, αναφέρει  ο βουλευτής της Ν.Δ. Κώστας Τζαβάρας επισημαίνοντας πώς υπάρχει ήδη αναβρασμός στους αγρότες μας ,κάτι που απέδειξε και η χθεσινή συγκέντρωσή τους στην Αμαλιάδα.

 Συνεχίζοντας τόνισε ο κ. Τζαβάρας ,ότι με τις τιμές που επί του παρόντος έχει γίνει γνωστό ότι δίνουν τα εργοστάσια, οι τοματοπαραγωγοί μας δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες και τις μεγάλες υποχρεώσεις  που δημιουργεί το καλλιεργητικό κόστος , το οποίο   παραμένει υψηλό. 

Σημειώνει επίσης ότι θα πρέπει να μεσολαβήσει και το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης στις νέες διαπραγματεύσεις που αναμένεται να γίνουν, ώστε να επιτευχθεί συμφωνία μεταξύ εργοστασίων και αγροτών και να υπογραφούν τα συμφωνητικά που μέχρι τώρα είναι ανενεργά.

 Ο κ. Τζαβάρας στα πλαίσια της επικοινωνίας του με τους πολίτες της Ηλείας , θα βρίσκεται σήμερα στο πολιτικό του γραφείο στην Αμαλιάδα και θα δέχεται το κοινο από ώρα 10.30 π.μ. εως 13.00 μ.μ. ,συζητώντας μαζί τους για τα μικρά και μεγάλα προβλήματα που υπάρχουν  στη περιοχή .

Facebook Twitter Flickr Youtube Rss
Created by e-dinet