Κώστας Τζαβάρας: Συνάντηση με τον Δήμαρχο Αμαλιάδας κ.Λυμπερη

Σάββατο, 01 Δεκεμβρίου 2007

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε χθες στο Δημαρχείο Αμαλιάδας και συναντήθηκε με το Δήμαρχο κ. Γιάννη Λυμπέρη, ο νεοεκλεγείς βουλευτής του νομού με τη Νέα Δημοκρατία κ. Κώστας Τζαβάρας

 Οι δύο άνδρες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν όλα τα θέματα που αφορούν το δήμο Αμαλιάδας, αντάλλαξαν απόψεις και διεφάνη η καλή διάθεση συνεργασίας. Όπως ανέφερε ο κ. Τζαβάρας, ο ιδιος είναι διατεθειμένος να δώσει μάχες, στην προοπτική της ανάπτυξης, δήλωσε πλήρως ενημερωμένος για τα προβλήματα του δήμου Αμαλιάδας και έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του για την επίλυση των προβλημάτων.

Από την πλευρά του ο κ. Λυμπέρης έκανε λόγο για νέα δύναμη εκπροσώπησης της Ηλείας, τονίζοντας ότι ο κ.Τζαβάρας από τις πρώτες ημέρες της εκλογής του έδωσε δείγματα συμμετοχής στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και στο Β’ βαθμό και όπως είπε κατά τη χθεσινή συνάντηση δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα στο θέμα της ανασυγκρότησης του νομού μετά τις πυρκαγιές, στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμά- των και σε ζητήματα ανάπτυξης, τονίζοντας ότι αρχίζει στην πράξη η επίλυση των ζητημάτων.

Facebook Twitter Flickr Youtube Rss
Created by e-dinet