Κώστας Τζαβάρας: Παρέμβαση για την αντιμετώπιση διάθεσης των ζωοτροφών

Δευτέρα, 01 Οκτωβρίου 2007
Την αντιμετώπιση των προβλημάτων που έχουν σχέση με την διάθεση των ζωοτροφών στους πυρόπληκτους κτηνοτρόφους της Ηλείας ζήτησε αρμοδίως ο βουλευτής της Ν.Δ.  Κώστας Τζαβάρας , ο οποίος αν και βρίσκεται στην Αθήνα λόγω των κοινοβουλευτικών του υποχρεώσεων ,ενημερώνεται συνεχώς αφού επικοινωνεί καθημερινά με πολίτες της Ηλείας σχετικά με τα συγκεκριμένα προβλήματα.

Το γεγονός ότι δεν επαρκούν οι ζωοτροφές ή ότι δεν φτάνουν σε όσους έχουν πραγματική ανάγκη για την αντιμετώπιση διατροφής των ζώων τους και με αφορμή τις  επικείμενες  δύσκολες συνθήκες του χειμώνα , κάνει πολλούς από  τους κτηνοτρόφους να αγανακτούν και να ζητούν επίμονα τη βοήθεια και την παρέμβαση της πολιτείας .

Όπως είπε ο κ. Τζαβάρας τα παράπονα των πυρόπληκτων σχετικά με την διάθεση των ζωοτροφών έχουν αυξηθεί , ιδιαίτερα στις ορεινές πυρόπληκτες περιοχές. Για αυτό το λόγο έγιναν  σχετικές παρεμβάσεις ώστε τα προβλήματα να ξεπεραστούν το συντομότερο , να ληφθεί μέριμνα ως προς την σωστή κατανομή διάθεσης των ζωοτροφών , να ομαλοποιηθεί η κατάσταση δίνοντας άμεσα λύση και κατά προτεραιότητα σε αυτούς τους κτηνοτρόφους που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη και να τηρηθούν όλες οι προϋποθέσεις για την ισότιμη αντιμετώπιση όλων των δικαιούχων χωρίς εξαιρέσεις , διακρίσεις και αποκλεισμούς.
Facebook Twitter Flickr Youtube Rss
Created by e-dinet