Κώστας Τζαβάρας: θα κάνω αγώνα για την αφύπνιση συνειδήσεων

Κυριακή, 02 Σεπτεμβρίου 2007

Μετά την τραγική δοκιμασία των κατοίκων της Ηλείας που επλήγησαν από τις πυρκαγιές , η κατάσταση του απολογισμού για ότι χάθηκε παραμένει κρίσιμη επισήμανε ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ Κώστας Τζαβάρας.

Βαρύς παραμένει ο πόνος στις ψυχές όλων μας συνέχισε ο κ. Τζαβάρας ,απ΄ το χαμό των συνανθρώπων μας που έπεσαν στο βωμό των ασυνείδητων εμπρηστών. Βαρύ το πένθος από τη συμφορά που βρήκε τις οικογένειες των παιδιών που χάθηκαν, γι αυτές τις μανάδες που δεν θα ξανα σφίξουν τα αγγελούδια τους στην αγκαλιά τους. Τι να πει κανείς σε αυτούς τους γονείς που βιώνουν αυτή την εμπειρία.

Η οδύνη για τις ψυχές που έφυγαν δεν έχει τελειωμό , τα δάκρυα δεν έχουν ακόμη στερέψει , καθώς  σήμερα  στο Δημοτικό διαμέρισμα του Δήμου Ζαχάρως, την Αρτέμιδα ,πλήθος κόσμου θα συνοδεύσει στην τελευταία τους κατοικία τα θύματα των επίδοξων εμπρηστών .

Κι ενώ η Ηλειακή ατμόσφαιρα παραμένει βουβή υπάρχουν κάποιοι που αναζητούν την προβολή τους και την εκλογική τους επιτυχία στα αποκαΐδια της καταστροφής , επισήμανε ο υποψήφιος της Ν. Δ. Κώστας Τζαβάρας με αφορμή τη συμπεριφορά ορισμένων καιροσκόπων της πολιτικής, που έχουν επιδοθεί σε μια ελεεινή εκλογική κερδοσκοπία και σε μικροκομματικές σκοπιμότητες .

Στη μνήμη αυτών των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους , με τέτοιο άδοξο τρόπο, οφείλουμε εμείς οι πολιτικοί που διεκδικούμε την εκπροσώπηση της Ηλειακής κοινωνίας στο Ελληνικό κοινοβούλιο ,να πούμε Συγγνώμη γιατί ίσως δεν αγωνιστήκαμε όσο έπρεπε για την ζωή αυτών των ανθρώπων .

Μπροστά στην εικόνα αυτής της καταστροφής . οφείλουμε ως Ηλείοι πολιτικοί είπε ο κ. Τζαβάρας να αναλάβουμε περισσότερες πρωτοβουλίες ανακούφισης των πυρόπληκτων συνανθρώπων μας . Είμαι βαθύτατα συγκλονισμένος συνέχισε ο κ. Τζαβάρας  γι αυτά που αντικρίζω γύρω μου . Θέλω να δώσω και να πάρω μηνύματα. Να εκτεθώ στους συμπολίτες μου .Στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές φιλοδοξώ να γίνω η δυνατή φωνή τους και η δυναμική εκπροσώπησή τους στο Κοινοβούλιο

Σαν Ηλείος πολίτης ,εδώ που γεννήθηκα ,εδώ που επέλεξα  να ζήσω , να δημιουργήσω οικογένεια και φίλους να αγωνιστώ στον επαγγελματικό στίβο ,γι αυτόν τον τόπο που δεν τον εγκατέλειψα ποτέ θα κάνω τον δικό μου αγώνα ,για την αφύπνιση συνειδήσεων  .Από την τέφρα της Ηλειακής γης  ΜΑΖΙ θα αναβιώσουμε  την ελπίδα  για νεα  δημιουργική πορεία, για να φτιάξουμε ΜΑΖΙ  την ανασυγκρότηση της Ηλείας  , την  Ηλεία που δικαιούται και της αξίζουν περισσότερα .
.

Facebook Twitter Flickr Youtube Rss
Created by e-dinet