Με τον Δ/νοντα σύμβουλο των ΚΤΥΠ ΑΕ, Αθ. Γιάνναρη συναντήθηκε ο Κώστας Τζαβάρας. Δέσμευση για ολοκλήρωση του νέου Γυμνασίου-Λυκείου Καράτουλα τον Μάιο

Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020

Με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας «Κτιριακές Υποδομές ΑΕ» κ. Αθανάσιο Γιάνναρη συναντήθηκε χθες ο βουλευτής Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργός Κώστας Τζαβάρας, στο πλαίσιο του διαρκούς του ενδιαφέροντος για την ταχεία ολοκλήρωση των εργασιών στο νέο κτίριο του Γυμνασίου-Λυκείου Καράτουλα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Κώστας Τζαβάρας μετέφερε εκ νέου την αγωνία των μαθητών και των γονέων της περιοχής εξαιτίας της καθυστέρησης των εργασιών και του επισήμανε την ανάγκη επιτάχυνσης των απαραίτητων ενεργειών και διαδικασιών για την παράδοση του έργου.

Από την πλευρά του ο κ. Γιάνναρης ανέφερε στον Ηλείο βουλευτή πως έλαβε τη δέσμευση της αναδόχου εταιρείας ότι ως τον ερχόμενο Μάιο θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες και θα παραδοθεί προς χρήση η νέα σχολική μονάδα, καθώς διευθετήθηκαν τα προβλήματα και οι εκκρεμότητες που είχαν ανακύψει.

Μάλιστα, το ζήτημα του κτιρίου του Γυμνασίου-Λυκείου Καράτουλα θα συζητηθεί στην επόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου των «Κτιριακών Υποδομών ΑΕ», ώστε να ληφθούν και οι απαραίτητες τυπικές αποφάσεις για την ολοκλήρωση του έργου.

Ο Κώστας Τζαβάρας εξέφρασε την ικανοποίησή του και τόνισε ότι θα συνεχίσει να παρακολουθεί την εξέλιξη του έργου μέχρις ότου ολοκληρωθεί και παραδοθεί προς χρήση.

«Τον περασμένο Δεκέμβριο ανέλαβα την πρωτοβουλία για την επίλυση των τεχνικών προβλημάτων που εμπόδιζαν μέχρι σήμερα την πρόοδο των εργασιών κατασκευής και αποπεράτωσης του Γυμνασίου – Λυκείου Καράτουλα, διότι θεωρώ ανεπίτρεπτο εν έτει 2020 οι μαθητές και οι μαθήτριες να κάνουν μάθημα σε λυόμενα. Χθες έλαβα τη δέσμευση ότι τον ερχόμενο Μάιο το κτίριο θα είναι έτοιμο, καθότι ξεπεράστηκαν τα προβλήματα που είχαν ανακύψει. Οι συνθήκες εκπαίδευσης αποτελούν προτεραιότητα για την κυβέρνηση και, σε ό,τι με αφορά προσωπικά, θα συνεχίσω να υπερασπίζομαι τα συμφέροντα της Ηλείας και των συμπολιτών μου», δήλωσε.
 


 

Facebook Twitter Flickr Youtube Rss
Created by e-dinet