Κώστας Τζαβάρας: Εφαρμογή των μέτρων με απλή δήλωση για τους πυροπαθείς

Τρίτη, 28 Αυγούστου 2007

Οι πληγέντες από τις πυρκαγιές και οι οικογένειες  τους  , θα ανακουφιστούν άμεσα και ικανοποιητικά τόνισε  ο Κώστας Τζαβαρας  καθώς τα μέτρα θα εφαρμοστούν με μια απλη  υπεύθυνη δήλωση  ,σύμφωνα με τα όσα δήλωσε πριν από λίγο ο Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής  και σε κάθε περίπτωση θα σταθούμε στο πλευρό αυτών των ανθρώπων , θα τους συμπαρασταθούμε με όλες μας τις δυνάμεις , τώρα που έχουν ανάγκη την στήριξη μας συνέχισε ο κ. Τζαβάρας , θα αγωνιστούμε για την απρόσκοπτη εφαρμογή των  εντολών του Πρωθυπουργού  και  των σχετικών διατάξεων της Κυβέρνησης .

«Είμαστε και θα είμαστε συνεχώς δίπλα στους πυρόπληκτους», διαβεβαίωσε πριν από λίγο ο Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

«Υπάρχουν πληγές που δεν επουλώνονται, οφείλουμε όμως να κάνουμε ό,τι μπορούμε για την ανακούφιση των συνανθρώπων μας», πρόσθεσε.

Ο Πρωθυπουργός ζήτησε να παραμεριστούν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες και καθυστερήσεις .... «Αυτή η τραγωδία ας είναι τουλάχιστον αφορμή για μία νέα σχέση πολίτη και κράτους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Τονίζω», επισήμανε ο Πρωθυπουργός, «ότι τα μέτρα πρέπει να εφαρμοστούν άμεσα, με μία μόνο απλή υπεύθυνη δήλωση... Καμία καθυστέρηση δεν επιτρέπεται σε ανθρώπους που υποφέρουν».

Ο κ. Καραμανλής είπε ακόμη ότι η πολιτεία σε αυτές τις περιστάσεις οφείλει να είναι αλληλέγγυα και απλόχερη και πως «λαμβάνονται όλα τα αναγκαία μέτρα για την άμεση ανακούφιση και τη μακροπρόθεσμη στήριξη των συμπολιτών μας».

Facebook Twitter Flickr Youtube Rss
Created by e-dinet