Κώστας Τζαβάρας: Να δώσουμε προτεραιότητα στην Ελλάδα, προτεραιότητα στην Ηλεία, προτεραιότητα στην Δημοκρατία

Σάββατο, 25 Μαϊου 2019

Ο λαός της Ηλείας καλείται σήμερα στις κάλπες για να αναδείξει τους νέους αντιπροσώπους του στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο και ταυτόχρονα τις νέες αυτοδιοικητικές αρχές σε περιφερειακό και σε τοπικό επίπεδο.

Καλείται μετά από τέσσερα χρόνια υπομονετικής σιωπής, μετά από τέσσερα χρόνια οικονομικής συρρίκνωσης, κοινωνικής αποσύνθεσης και δημοκρατικής υποβάθμισης, μετά από τέσσερα χρόνια τυχοδιωκτικής διακυβέρνησης από μια παρέα ιδεοληπτικών κρατιστών, να αποφασίσει την αλλαγή πορείας στην ιστορία του τόπου.

Μιας νέας πορείας που θα αφήνει στο παρελθόν τη φτώχια και τη λιτότητα, το διχασμό και τη διάλυση  του κοινωνικού ιστού, τον ευτελισμό των θεσμών. Μιας νέας πορείας προς την ανασυγκρότηση της οικονομίας του τόπου, την αναβάθμιση των αντιπροσωπευτικών δημοκρατικών θεσμών και την επανένωση της διχασμένης κοινωνίας, που μόνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία μπορούν να εγγυηθούν.

Την Κυριακή 26 Μαΐου ψηφίζουμε όλοι και με την ψήφο μας στις ευρωεκλογές και περιφερειακές εκλογές λέμε «ως εδώ με το ψέμα και την ανικανότητα».

Παράλληλα,έχουμε χρέος να ανακόψουμε τον θεσμικό κατήφορο και τον αναπτυξιακό αφανισμό στον οποίο έχει καταδικάσει την  Ηλεία ο Α. Κατσιφάρας τα τελευταία 9 χρόνια και με νέο περιφερειάρχη τον Νεκτάριο Φαρμάκη να οραματιστούμε και να σχεδιάσουμε την Ολυμπιακή Περιφέρεια της Ελλάδας, για να πάρουν επιτέλους τα όνειρα εκδίκηση από εκείνους που διαχειριστήκαν με τον πιο ολέθριο τρόπο τις τύχες μας.

Σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη φορά οφείλουμε να δώσουμε προτεραιότητα στην Ελλάδα, προτεραιότητα στην Ηλεία, προτεραιότητα στην Δημοκρατία.
 

Facebook Twitter Flickr Youtube Rss
Created by e-dinet