Κώστας Τζαβάρας: Το «πέτσινο» ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς

Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018

«Τώρα πια είμαστε σε θέση να μιλάμε και για το «πέτσινο» ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς,αυτό δεν μπορεί κανένας να το εμποδίσει από το να συζητιέται και να γίνει πλατιά συνείδηση, όπως λένε οι αριστεροί» δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ., βουλευτής Ηλείας Κώστας Τζαβάρας, στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9FM».

«Ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνησή του έχουν δείξει το αληθινό τους πρόσωπο. Η τελευταία εμφάνιση του πρωθυπουργού στη Βουλή δεν αφήνει πια κανένα, μα κανένα περιθώριο να κρύβεται ο ΣΥΡΙΖΑ για το ότι είναι μία δύναμη πολιτική που δεν έχει σαν στόχο να ανορθώσει την Ελλάδα, που δεν έχει σαν στόχο να κατοχυρώσει τις αρχές, τις αξίες και τα δεδομένα που παρέλαβε, για να τα συνδυάσει, προκειμένου να βγει η Ελλάδα από την πολύπλευρη κρίση που εδώ και δέκα χρόνια μας ταλαιπωρεί και μας βασανίζει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Κώστας Τζαβάρας επισήμανε πως η ΝΔ «δεν πρόκειται να χαριστεί σε κανένα από τους αντιπάλους μας, που δυναμιτίζουν και οξύνουν την αντιπαλότητα και τη διαπάλη την πολιτική που λαμβάνει χώρα, είτε στο κοινοβούλιο είτε στην κοινωνία. Για εμάς αυτό που προέχει είναι η ΝΔ να μπορέσει στις εκλογές, και θα μπορέσει, να απαλλάξει τον ελληνικό λαό από αυτόν το ζυγό ενός καθεστώτος που τίποτα άλλο δεν έχει στο μυαλό του από το πώς θα κρατηθεί στην εξουσία για την απόλαυση και μόνο των καλών πλευρών της άσκησης αυτής της εξουσίας. Τίποτα άλλο δεν έχει προσφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σ' αυτόν τον τόπο και φαίνεται καθαρά από το ότι σε όλους τους τομείς της οικονομίας τα στοιχεία είναι αρνητικά. Το μόνο θετικό είναι αυτό που αισθάνεται ο κ. Τσίπρας και η παρέα του για τον εαυτό τους, η πληρότητα ο ναρκισσισμός και η αδιαφορία για την δυστυχία του κόσμου».

Σχετικά με το 12ο τακτικό συνέδριο της ΝΔ σημείωσε πως «το Συνέδριο είναι η τελική ανασυγκρότηση των δυνάμεών μας πριν από τη μεγάλη νίκη, που θα είναι νίκη του λαού, που θα είναι νίκη της λογικής, που θα είναι νίκη της ιστορίας της Ελλάδας απέναντι σε έναν αντίπαλο, ο οποίος τα τέσσερα χρόνια που κυβέρνησε, όχι απλώς μας πήγε πίσω, αλλά ουσιαστικά εξάλειψε από το προσκήνιο της ζωής κάθε λόγο, κάθε αξία και κάθε αρχή για την οποία αξίζει να αγωνίζεται ο μέσος, ο καθημερινός Έλληνας, εκείνος που παράγει τον πλούτο και εκείνος που κρατάει την Ελλάδα με την καθημερινή του προσπάθεια στην πορεία των κρατών που αγωνίζονται για ένα καλύτερο αύριο».

Ερωτηθείς τέλος για τις συγκεντρώσεις που είναι προγραμματισμένες για το απόγευμα, με αφορμή την ομιλία του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, ο Κώστας Τζαβάρας τόνισε: «Είμαι υπέρ της ελεύθερης και ανεμπόδιστης έκφρασης της γνώμης των πολιτών και υπέρ του δικαιώματος να συναθροίζονται και να διαδηλώνουν αυτό που πιστεύουν ότι πρέπει να φτάσει στα αυτιά των κυβερνώντων» και πρόσθεσε ότι «αυτά τα πράγματα δεν μπορεί ούτε να παζαρεύονται ούτε να δέχονται πρόσημο κομματικό, δηλαδή, οι συγκεντρώσεις της Αριστεράς είναι καλές και οι συγκεντρώσεις όλων των άλλων είναι φασιστικές και ακροδεξιές. Αυτά είναι γελοιότητες, είναι αριστερές ανοησίες από τις οποίες κάποια στιγμή πρέπει να βρούμε τη δύναμη να απαλλάξουμε το μυαλό μας, γιατί, σήμερα, η πραγματική, η δημιουργική σκέψη του Έλληνα εμποδίζεται από την Αριστερή δεισιδαιμονία που σπέρνει αφειδώς ο κ. Τσίπρας και η παρέα του».
 

Facebook Twitter Flickr Youtube Rss
Created by e-dinet