Κώστας Τζαβάρας: Η ιδεολογία της Αριστεράς τιμωρεί για άλλη μια φορά την ιστορία του τόπου

Σάββατο, 08 Σεπτεμβρίου 2018

Ο κ. Τσίπρας χρησιμοποιεί την παροχολογία σαν μέσο για εξευμενίσει την κοινή γνώμη, τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Ηλείας, Κώστας Τζαβάρας, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων "Πρακτορείο 104,9 FM".

«Η διαφορά μας με την Αριστερά και τον κ. Τσίπρα είναι ότι αυτός την παροχολογία τη χρησιμοποιεί σαν μέσο για να εξευμενίσει την κοινή γνώμη, που ήδη βρίσκεται στα όριά της μετά το ολοκαύτωμα στο Μάτι, μετά τις συνεχείς αποτυχίες αυτής της κυβέρνησης να ανταποκριθεί σε στοιχειώδεις υποχρεώσεις που έχει απέναντι και στην οικονομία και στην κοινωνία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κώστας Τζαβάρας.

«Από την πλευρά του κ. Μητσοτάκη αυτό που θα γίνει την μεθεπόμενη Κυριακή είναι να υπάρξει μια σοβαρή ανταπόκριση στις ανάγκες της κοινωνίας προκειμένου να επανέλθει ο τόπος σε εκείνη την κανονικότητα, στην οποία όλοι προσβλέπουμε», υπογράμμισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ.
Σημείωσε δε ότι «οι αγορές εξαιτίας αυτής της παροχολογίας που ετοιμάζει ο πρωθυπουργός γίνονται όλο και πιο εχθρικές» και συμπλήρωσε, λέγοντας ότι «δυστυχώς, μ' αυτή την κυβέρνηση, η ιδεολογία της Αριστεράς για μια ακόμα φορά τιμωρεί την ιστορία του τόπου».

«Οι άνθρωποι αυτοί», τόνισε ο Κώστας Τζαβάρας, «είναι κρατιστές τύπου “Μαδούρο”, που χρησιμοποιούν την πολιτική και τη διακυβέρνηση μόνο και μόνο για να απολαμβάνουν τους καρπούς ενός συστήματος εξουσίας, που θέλουν να επιβάλλουν στον τόπο, δηλαδή ενός καθεστώτος. Εμείς στη ΝΔ είμαστε εκπρόσωποι της φιλελεύθερης άποψης, που επιβραβεύει τη δημιουργία και δίνει τη δυνατότητα στην οικονομία και την ενθαρρύνει να παράγει νέο πλούτο. Μόνο με την παραγωγή του νέου πλούτου είναι δυνατόν να λυθούν τα προβλήματα που ταλανίζουν τη χώρα».

Σε ό,τι αφορά το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ, με αφορμή και τις διαδηλώσεις που προγραμματίζονται κατά τη διάρκεια της ΔΕΘ και τη παρουσία του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, ο Κώστας Τζαβάρας τόνισε πως από την ελληνική κυβέρνηση έγινε μια μεγάλη παραχώρηση, αυτή της αναγνώρισης γλώσσας και εθνικότητας, που θα μείνει ως «ανεξάλειπτο και ανεξίτηλο στίγμα στην ιστορία του τόπου».

«Εμείς, μαζί με το όνομα, τους κάναμε και την αναγνώρισή τους ως μακεδονικό έθνος», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Τζαβάρας, επισημαίνοντας πως αυτό είναι ντροπή και γι' αυτό «η απάντηση που θα πάρει ο κ. Τσίπρας το Σάββατο να είναι αποστομωτική και ανάλογη αυτής της ντροπής με την οποία προσπαθεί να πείσει σήμερα το πανελλήνιο ότι έκανε μια πάρα πολύ μεγάλη πράξη, που οδήγησε σε τέλος μια εκκρεμότητα 27 χρόνων».
 

Facebook Twitter Flickr Youtube Rss
Created by e-dinet