Μήνυμα του βουλευτή Ηλείας Κώστα Τζαβάρα για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Δευτέρα, 27 Αυγούστου 2018

Με τη σημερινή ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στη Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ολοκληρώνεται ο κύκλος των φετινών πανελληνίων εξετάσεων και ξεκινά μια νέα, σημαντική περίοδος στις ζωές των παιδιών μας, που πέτυχαν την εισαγωγή τους στο Πανεπιστήμιο.

Συγχαίρω ολόθερμα τόσο εσάς, που κοπιάσατε και δουλέψατε συστηματικά για την εισαγωγή σας στον ακαδημαϊκό στίβο αλλά και τις οικογένειες σας και τους καθηγητές σας, που στάθηκαν δίπλα σας με κάθε τρόπο χωρίς να φείδονται προσπαθειών για να σας στηρίξουν στον δρόμο της γνώσης.

Εύχομαι η νέα σας ακαδημαϊκή ζωή να είναι πλήρης εκείνων των ερεθισμάτων και των εφοδίων γνώσης που χρειάζεστε για να διευρύνετε τους ορίζοντες σας και να προχωρήσετε όπως ονειρεύεστε στη ζωή σας. Και μακάρι να επιστρέψετε στο Νομό μας για να προσφέρετε στον τόπο σας ως επιστήμονες και επιτυχημένοι επαγγελματίες.

Αλλά και σε όσα από τα παιδιά μας δεν τα κατάφεραν, η πίκρα και η απογοήτευση δεν ταιριάζει, γιατί η ζωή δεν είναι παρά ένας διαρκής αγώνας για την επίτευξη των ονείρων μας. Ευκαιρίες θα δοθούν πολλές στο μέλλον για να πραγματοποιήσουν τα σχέδια τους και να δημιουργήσουν τη ζωή που ονειρεύονται, αρκεί να μην εγκαταλείψουν την προσπάθεια.

Θερμά συγχαρητήρια και καλή συνέχεια σε όλους.


Κώστας Τζαβάρας
Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Ν.Δ.
Βουλευτής Ηλείας

Facebook Twitter Flickr Youtube Rss
Created by e-dinet